A surranópályán érkezne meg az Újpest

2014. November 2. Sunday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Nebojsa Vignjevics, az Újpest labdarúgócsapatának vezetőedzője szerint a csapat korábban nem állt készen fejben a győzelmekre, Simon Krisztián pedig a surranópályán szeretne megérkezni az élmezőnybe az NB I-ben.

Generic

A tizedik forduló egyik rangadóját vasárnap rendezik, amikor a tabella második helyén álló MTK a fordulónak az ötödik pozícióból nekivágó Újpestet fogadja. A lila-fehérek ugyan a hétközi Magyar Kupa-meccsen csak tizenegyesekkel búcsúztatták az alsóbb osztályú Ajkát, de az utóbbi időben remek formában vannak, csupán egy vereségük van a bajnokságban, és Simon Krisztián szerint nem is akarnak leszakadni az élmezőnytől.

“Az MTK nagyon jó formában van jó focit játszik, de az a célunk, hogy ott is nyerjünk, és megfogjuk őket, mert ha kikapunk, akkor nagyon el fog menni az élmezőny. Nem szeretnénk leszakadni, és surranó pályán egyszer csak szeretnénk megérkezni”- fogalmazott Simon. A fiatal szélső hozzátette: a legutóbbi fordulóból, a Nyíregyháza elleni győzelemből is nagyon sokat tanultak, mivel edzőjük, Nebojsa Vignjevics minden alkalommal felhívja a csapat figyelmét a hibákra, és minden meccs után próbálják azokat kijavítani.

A szerb szakember elmondta, hogy szerinte az Újpestnek sokkal több bajnokit kellett volna megnyernie. “Rengeteg a döntetlenünk, és nem azért, mert erre játszottunk volna. Minden meccsen megvoltak a lehetőségek, de nem éltünk azokkal, mert hiába játszottunk jobban szinte minden csapatnál, fejben még nem álltunk készen a győzelmekre” – fogalmazott Vignjevics.

Jó hír az újpesti szurkolók számára, hogy a hetekkel ezelőtt megsérült nigériai csatár, Kim Ojo a héten már a csapattal edzett, és bár az MTK ellen még nem játszhat, de november 8-án, a Puskás Akadémia ellen már pályára is léphet.

A vasárnapi rangadón az MTK győzelmére 2.45, a döntetlenre 3.20, az Újpest sikerére pedig 2.90 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply