Suljic: Legyőzzük a Fradit!

2014. September 20. Saturday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Balajcza Szabolcs
Asmir Suljic, az Újpest labdarúgócsapatának szélsője szerint megnyerik a hétvégi, Ferencváros elleni bajnoki rangadót, mert a lila-fehérek jobb csapatot alkotnak az ősi riválisnál.

 

Asmir Suljic az idén sokkal több lehetőséget kap az Újpest csapatában, ő pedig él is ezzel, az idén szélsőként már két gólt szerzett, és rendre az együttes legjobbjai közé tartozik. A hétvégi, Ferencváros elleni rangadó előtt a bosnyák légiós elmondta, hogy jó és rossz emlékei is vannak a derbiről, hiszen a Magyar Kupában 1-0-ra legyőzték a Fradit, és akkor meg is nyerték a trófeát, a bajnokságban azonban hiába játszottak jobban az ellenfélnél, 2-1-es vereséget szenvedtek egy utolsó percben bekapott góllal.

A meccset a Fradi-ultrák bojkottálják, Suljic erről így nyilatkozott: “Hallottam, hogy kevesebb FTC-szurkoló jön a Szusza Ferenc Stadionba. Nem is baj, mert legalább nem látják, hogy vereséget szenved a csapatuk, ugyanis az Újpest jobb csapat, ezért nyerni fogunk.”

Az Újpestnél a most igazolt Kim Ojo megsérült, így ő nem játszhat, akárcsak Kabát Péter, azaz befejező csatár nélkül kell felállniuk a liláknak.

“Ha Kim Ojo pályára lépne, más lenne a helyzet, nem lennének csatárgondjaink. Ojo egyébként egy remek futballista, pazar adottságokkal. Már az edzéseken és Himesházán is letette a névjegyét. Nagyon motivált játékos, ár nagyon várjuk, hogy teljesen felépüljön! Természetesen ugyanez vonatkozik Kabát Péterre is. Ha ők rendelkezésre állnak, akkor még jobban tarthatnak tőlünk az ellenfelek” – fogalmazott Suljic. Szerinte helyettük Stanisavljevic, M’Boma és Simon is tud gólt szerezni, de akár ő maga is képes arra, hogy eldöntse a találkozót.

A vasárnapi meccsen a hazai pályán játszó Újpest győzelmére 3.30 az odds, a döntetlenre 3.25, a Ferencváros sikerére pedig 2.20 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply