Suareznek valóra vált a kívánsága

2014. June 20. Friday in Hírek, Világbajnokság 2014

Luis Suarez
Luis Suarez vezérletével az uruguayi labdarúgó-válogatott 2-1-re legyőzte Angliát a világbajnokság D-csoportjának 2. fordulójában. A Liverpool játékosa duplázni tudott, amivel egy álom vált valóra a számára.

 

Mindkét csapatra fontos mérkőzés várt, hiszen a dél-amerikaiak Costa Ricától, míg az angolok Olaszországtól kaptak ki az első körben. Suarez a 39. és a 85. percben villant, szinte a semmiből, de ennek köszönhetően Oscar Tabaraz legénysége életben tartotta továbbjutási esélyeit a csoportból.

Suarez Angliában keresi a kenyerét, ráadásul a szigetországiak válogatottjának kezdőjében több liverpooli csapattársa, Glen Johnson, Jordan Henderson, Raheem Sterling, Daniel Sturridge és Steven Gerrard is helyet kapott. A dél-amerikai gólzsáknak ezért is lett volna fontos az, hogy minimum duplázott.

“Ez egyszerűen lenyűgöző, mivel a találkozó előtt nem sokkal azt mondtam a társaimnak, hogy egy álom válna valóra azzal, ha most duplázni tudnék. Végül megnyertük a mérkőzést, más választásunk nem is volt, és végre úgy játszottunk, ahogy Uruguay azt már olyan sokszor megtette” – mondta Suarez, aki már az olaszok elleni, szintén nagyon fontos meccsre koncentrál.

“Most már az olaszokra kell figyelnünk, mivel az is sorsdöntő derbi lesz” – folytatta. “Úgy hiszem, hogy az angolok elleni siker nagy lökést adhat a számunkra, és azoknak ajánlom a győzelmünket, akik szerint nagyon sok rossz dolog jellemzi a mi keretünket.”

Anglia továbbra is nulla ponttal áll csoportjában, így sok múlik azon, hogy Olaszország mit játszik pénteken Costa Ricával. Matematikailag még van esélye a továbbjutásra Roy Hodgson legénységének, de ahhoz az kell, hogy az itáliaiak mindkét amerikai együttest megverjék, a szigetlakóknak pedig ki kell tömniük Costa Ricát az utolsó körben.

Uruguay győzelmére Olaszország ellen 3.20 az odds, míg a döntetlent 2.87, esetleges vereségét pedig 2.50 szorzóval lehet megjátszani.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply