Suarez még bizakodik

2014. May 25. Sunday in Hírek, Világbajnokság 2014

Luis Suarez
A Liverpool támadóját csütörtökön megműtötték, ám ennek ellenére nem mondott le a világbajnoki részvételről.

 

A Liverpool hajszállal maradt le az angol bajnoki címről, Brendan Rodgers és tanítványai a pontvadászat hajrájában még magabiztosan vezették a tabellát, ám végül néhány nem várt botlás miatt kénytelenek voltak lemondani az elsőségről. Az utolsó meccseken minden bevethető játékos félretette kisebb sérüléseit, és a csapat érdekében vállalta a kockázatot, így tett Luis Suarez is.

Az uruguayi támadó főszereplője volt az idei menetelésnek, a támadó 31 góllal gólkirály lett, és Cristiano Ronaldóval együtt kiérdemelte az idei Aranycipőt. Nem volt kérdés, hogy a feszült hajrában Suarez sem pihenhetett, ennek viszont a következménye lett egy szezon utáni térdműtét. Az uruguayit csütörtökön operálták meg, ám ennek ellenére a válogatott vezetői és ő maga is biztos benne, hogy ott lehet a június közepén kezdődő világbajnokságon.

Az uruguayi nemzeti csapat szövetségi kapitánya kijelentette, hogy él Suarez számára a vb-n való szereplés reménye, és maga a játékos is bizakodóan nyilatkozott.

“A remény hal meg utoljára, ott leszek a vb-n! Nagyon köszönöm a sok bíztatást, ez erőt ad nekem ahhoz, hogy még keményen harcoljak a vb-ért” – jelentette ki határozottan Suarez.

Sokak szerint Suarez esetleges kiválásával szertefoszlanak Uruguay vb-győzelemről szőtt álmai, a dél-amerikai nemzet válogatottja a D csoportban Olaszországgal, Angliával és Costa Ricával küzd. Első meccsét a közép-amerikai nemzet ellen vívja Uruguay, győzelmének az oddsa 1.36, a döntetlenre 4.50, Costa Rica sikerére 9.00 a szorzó.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply