Sokat vár Messi hazájától

2016. May 26. Thursday in Copa America, Hírek

Lionel Messi
Lionel Messi szerint az argentin válogatott megérdemelné, hogy megnyerje idén a Copa Americát, hisz az elmúlt 12 évben négy nagy torna fináléjában bukott el.

A Barcelona klasszisa nagy reményekkel várja a jövő hónapban sorra kerülő centenáriumi Copa Americát, az Egyesült Államokban Messi szerint Argentína a végső győzelemért is eséllyel küzd. A támadó tavaly döntőig jutott hazája válogatottjával, végül alulmaradt Chile ellen, így a gauchók immár 23 éve várnak a végső diadalra.

“Mindent beleadunk a Copán, mert ez számunkra nagyon fontos. Főleg, mert Argentína nagyon rég nem nyert semmit, pedig ez a csapat már többször a közelébe került. Megérdemeljük már, hogy nyerjünk valamit” – mondta Messi.

Argentína az elmúlt négy kiírásból háromszor döntőbe jutott a Copán, közben pedig szintén a finálét bukta el a 2014-es világbajnokságon is. 2004-ben és 2007-ben Brazília győzte le az argentinokat, míg a vb-döntőben Németország múlta felül.

Messi szerint a 100. amerikai torna a legjobb helyszínen lesz tartva, a Barcelona labdarúgója úgy érzi, hogy az Egyesült Államokban adottak a körülmények egy sikeres kontinenstorna megrendezéséhez.

Argentína Chile, Panama és Bolívia ellen lép pályára a csoportkörben, első meccsét június 7-én játssza a címvédővel: Argentína sikerére a szorzó 1.83, a döntetlenre 3.40, Chile sikerére 4.50.

A torna kezdete előtt Messiékre még egy felkészülési meccs vár május 28-án, az ellenfél Honduras lesz.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply