Sok a sérült a Lombardnál

2014. March 14. Friday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Tomislav Sivic

Tóth Bálint, a Lombard FC Pápa vezetőedzője szerint sok tanulsággal szolgált a Diósgyőr elleni keddi kupameccs a miskolci együttes elleni pénteki bajnoki mérkőzés előtt.

 

A hétközben a Lombard hazai pályán 2-2-es döntetlent játszott a Magyar Kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén a Diósgyőrrel, a két együttes pénteken ismét összecsap egymással, de ez nem a kupavisszavágó lesz, hanem ezúttal a bajnokságban csapnak össze a felek, méghozzá a Diósgyőr otthonában. Tóth Bálint, a Pápa vezetőedzője szerint nagyon sok tanulsággal szolgált a keddi kupameccs a pénteki bajnoki előtt.

“Azt tudomásul kell venni, hogy óriási fizikai fölényben volt az ellenfél. Összességében jó teljesítményt nyújtott a csapatom, jó mérkőzést játszottunk, remélem, tanulunk a hibáinkból, hiszen már jobban megismertük a Diósgyőr játékát, amely az előttünk álló pénteki bajnokin és a kupavisszavágón fontos lehet. Szép és okos gólokat rúgtunk, ez azt mutatja, hogy kvalitásban megfelelő szintű labdarúgóink vannak” – mondta Tóth Bálint.

A szakember hozzátette, hogy a sorozatterhelés miatt folyamatosan dőlnek ki a játékosai, Tóth Gáborra biztosan nem számíthat még pénteken, Nagy Tamás és Orosz Márk pedig a Diósgyőr ellen sérült meg kedden. Tóth szerint olyan helyzetbe került, hogy nem a játékosokat igazítja a taktikához, hanem a taktikát a labdarúgókhoz. Úgy véli, az a csapat lesz lépéselőnyben a pénteki bajnokin, amelynek több hadra fogható játékosa lesz.

A DVTK nyolc mérkőzés óta nyeretlen, ugyanakkor a negyedik helyen áll a bajnokságban úgy, hogy a második legkevesebb vereséget szenvedte el és a legutóbbi nyolc mérkőzésből hat alkalommal nem kapott ki.

A hazai pályán játszó Diósgyőr győzelmére 1.53, a döntetlenre 4.00, a Lombard sikerére pedig 6.00 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply