Redknapp mögött áll a QPR vezetése

2014. March 14. Friday in Angol Premier Liga, Hírek

Harry Redknapp

A Queens Park Rangers pocsék formában szerepelt az idén, az őszi első hely már beláthatlan távolságba került, és a play offról is lecsúszhat az együttes.

 

A QPR a tavalyi kiesés után a Premiershipbe való azonnali visszajutást tűzte ki célul az idényre, és sokáig úgy tűnt, ezt simán meg is tudja valósítani. Az ősz nagy részében a Rangers vezette a Championship tabelláját, főképp a remek védekezésének köszönhetően. A tél beköszöntével azonban valami elromlott a Loftus Roadon, és azóta sem sikerült kilábalni a gödörből.

A QPR előző hét meccséből egyet tudott megnyerni, négyet elveszített, így már tíz pont a hátránya az automatikus feljutást érő második helytől. Ha nem javul a csapat formája, a rájátszást érő helyezésekről is lecsúszhat, és a szurkolók egyelőre nem látnak arra garanciát, hogy Harry Redknapp irányításával sikerül kimászni a gödörből.

A vezetők ugyanakkor nyugodtnak látszanak, Tony Fernandes klubelnök a Brightontól elszenvedett hétvégi, 2-0-ás vereség után is kiállt a szakvezetés mellett. Szerinte nincs semmi baj Redknapp-pel, a csapat pedig keményen küzd, de egy-két védelmi hiba rendre pontvesztésbe kerül.

“Időbe telik a csapat újjáépítése, talán évekig is eltart majd. Nem volt meg a szükséges alap, amire építeni lehetett volna. A hosszú távú stratégiánkban az idei feljutás nem kötelező, de ettől függetlenül rövid távon ezt szeretnénk elérni” – fogalmazott Fernandes, aki minden tőle telhettőt megtesz a sikeresség érdekében, erre a szezonra 20 millió fonttal megemelte a fizetésekre fordítható büdzsét, ezen felül 19 új játékost igazolt le Redknapp kérésére.

A hétvégén a 22., kieső helyen álló Yeovil Town lesz a QPR vendége. A hazai győzelemre 2.62 az odds, a döntetlenre 3.50, a vendégek sikerére 3.50 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply