Sok munka vár még az olaszokra

2014. November 7. Friday in Egyéb, Hírek

Antonio Conte
Antonio Conte szövetségi kapitány csalódást keltő világbajnoki szereplés után vette át az olasz válogatottat, és igyekszik ismét a világ legjobbjai közé vezetni az együttest.

 

Az olaszok a csoportból sem jutottak tovább az idei labdarúgó világbajnokságon, majd a torna után a szövetség Antonio Conte kezébe adta az irányítást. A 45 éves szakember eddig nem okozott csalódást, négy győztes meccs és mindössze egyetlen kapott gól a válogatott mérlege a vezetésével.

Conte szerint azonban még nagyon sok munka vár az együttesre, mire visszakerülhet a világ legjobbjai közé.

“Az olasz futball még nem heverte ki a keserű tapasztalást, ami rámutatott a labdarúgásunk problémáira. Jelenleg több nemzet is előttünk jár, ide sorolom az olasz, a spanyol, a belga, a francia és a holland válogatottat. Tudjuk, hogy mit kell tennünk, hogy behozzuk őket, elsősorban kemény munka, eltökéltség kell ahhoz, hogy taktikailag és mentálisan is előrelépjünk” – mondta Conte, majd hozzátette: most az a legfontosabb, hogy kiharcolja az Eb-szereplést az együttes, és eközben egy kiemelkedő csapat alakuljon ki.

Az olasz válogatott következő megmérettetése jövő vasárnap, a horvátok elleni Eb-selejtező lesz a San Siróban. A hazai győzelemre 2.10 az odds, a döntetlenre 3.25, a három forduló után szintén hibátlan mérleggel álló horvátok diadalára 3.60 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply