Koeman: irány Európa!

2014. November 7. Friday in Angol Premier Liga, Hírek

Ronald Koeman
A 10 forduló után a Premiership második helyén álló Southampton hétvégén a Leicestert fogadja.

 

A Ronald Koeman vezette Soton a Chelsea után a második legtöbb meccset nyerte eddig az angol bajnokságban, az eddigi tíz fordulóból hétszer győztesen hagyta el a pályát. A gárda a legutóbbi három forduló mindegyikén győzni tudott, és hétvégén a 18. helyezett Leicester City elleni hazai bajnokin is esélyesként lép pályára.

A Southampton győzelmére 1.44 az odds, a döntetlenre 4.75, a Leicester diadalára 8.00 a szorzó.

Ronald Koeman vezetőedző szerint a következő cél az európai kupaporondra való kijutás lehet az együttesnél.

“Jó irányba tartunk, szeretnénk folytatni ezen az ösvényen az utunkat, a következő lépés az európai kupaporondra való kijutás. Ha ezt sikerülne elérni, egy nagy álmunk válna valóra, és persze a szurkolóknak is” – mondta Koeman.

A holland szakember elmondta: a bajnoki címért való harcot alighanem meghagyja a nagyoknak, szerinte idén a Manchester City és a Chelsea dönti el egymás között a bajnoki címet.

“Egy meccsen szerintem le tudnánk győzni őket, de hosszú távon erősebb nálunk ez a két csapat. Mi meccsről meccsre élünk, egyelőre nem nézünk távolabb ennél” – tette hozzá a szakember.

Érdekesség, hogy az angol válogatott jelenlegi keretében öt olyan labdarúgó szerepel, akik a Southampton akadémiájáról kerültek ki annak idején. Koeman szerint az utánpótlásképzés a klub egyik nagy erőssége, ebben hosszú távon is bízhat a Soton.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply