Sok a hiányzó az angol keretben

2013. November 13. Wednesday in Hírek, Világbajnokság 2014

Roy Hodgson bejelentése szerint Steven Gerrard és Kyle Walker biztosan kihagyja a Chile elleni barátságos meccset, de Daniel Sturridge játéka is kérdéses.
Steven Gerrard

Steven Gerrard biztosan nem lép pályára pénteken.

Az angol labdarúgó-válogatott pénteken Chilével mérkőzik a Wembleyben. A meccs előtt két nappal a keret több tagja is külön kényszerült edzeni: Gerrard és Walker kihagyták a szerdai edzést, helyette edzőteremben készültek. A szerdai foglalkozás után a szövetségi kapitány azt is bejelentette, hogy a duó a pénteki barátságos meccsen nem lép pályára, a szakvezetés ugyanis pihenteti a sérülteket.

Hodgson azt is elárulta, hogy a Chelsea középpályása, Frank Lampard megfázással küszködik, ennek ellenére részt vett a keret edzésén. A londoniak játékosának szereplése a hét második felében dől el, ahogy az is, hogy Daniel Sturridge vállalni tudja-e a játékot. A Liverpool fiatal gólvágója kisebb sérülés miatt szerdán még pihent, de Hodgson szerint a Chile elleni meccsen ott lehet társaival a pályán.

A háromoroszlánosok keretéből kedden két játékos esett ki, Michael Carrick és Danny Welbeck is sérülés miatt hagyta el az edzőtábort. Carrick ugyan végigjátszotta az angol bajnokság vasárnapi, Arsenal elleni rangadóját, ám Achilles-ín sérülése miatt a válogatottra váró felkészülési meccseket nem tudja vállalni, míg Welbeck a térdével bajlódik. A két kieső helyére a kapitány nem válogatott be helyetteseket.

Az angol válogatott sikerének az oddsa 1.90, a döntetlenre 3.40, a chileiek győzelmére 4.00 a szorzó. Hodgson válogatottja kedden Németországot látja vendégül szintén a Wembleyben.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply