Mihajlovics lehet a Sampdoria edzője

2013. November 13. Wednesday in Hírek, Olasz Serie A

Az elmúlt hónapokban hazája válogatottját irányító Szinisa Mihajlovics lehet Delio Rossi utóda Genovában, ám előbb szerződést kell bontania a szerb szövetséggel.
Delio Rossi

Az eredmények nem jöttek, Rossinak mennie kellett.

A Sampdoria hétfőn jelentette be, hogy az eredmények elmaradása miatt meneszti Delio Rossit. A genovai együttes a hétvégén 2-1-es vereséget szenvedett a Fiorentina otthonában, és ezzel visszacsúszott a 18., már kiesést jelentő helyre a Serie A tabelláján. A Sampdoria 12 forduló alatt csak kétszer tudott győzni, három döntetlenje mellett a hétvégi volt a 7. veresége az olasz pontvadászatban.

Már hétfőn szárnyra keltek a híresztelések, amelyek szerint Mihajlovics lehet a rutinos szakember utóda, ám egyelőre nem született megállapodás. Olasz lapértesülések szerint erre a válogatott meccsek miatt támadt kéthetes szünet alatt biztosan sor került.

A felek állítólag már többször leültek tárgyalni, és meg is állapodtak, ám a papírok aláírása előtt Mihajlovicsnak még szakítania kell a szerb válogatottal. Az egykori kiváló labdarúgó a szerb válogatott szövetségi kapitányaként munkálkodott az utóbbi időben, de hazája nemzeti csapatával csak harmadik lett a világbajnoki selejtezők A csoportjában.

A szakembernek 2014 nyaráig szóló szerződése van, hosszabbítási opcióval vb-kvalifikáció esetére, ám várhatóan ennek elmaradása után nem gördítenek akadályt távozása elé. A szerb szakember és a szövetség elöljárói a napokban ülnek le tárgyalni a folytatásról. A hírek szerint, ha nem jön össze Mihajlovics szerződtetése, akkor a genovaiak Edy Rejával igyekeznek megegyezni.

Mihajlovicsra azonban még szövetségi kapitányként egy meccs is vár a közeljövőben, pénteken Oroszország ellen lép pályára Szerbia: a házigazda oroszok sikerének az oddsa 1.90, a döntetlenre 3.40, a szerbek győzelmére 4.00 a szorzó.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply