Sok a hiányzó a Haladásnál

2013. December 8. Sunday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Tamas Artner

A labdarúgó NB 17. fordulójában a Szombathelyi Haladás a Győri ETO együtteséhez látogat. A címvédő sokkal jobb formában várja az összecsapást, bár a tabellán ez egyelőre nem látszik, hiszen mindkét csapatnak 27-27 pontja van.

 

A találkozó győztese abban a “megtiszteltetésben” részesülhet, hogy a téli szünetet a dobogó legalsó fokán töltheti, míg egy döntetlen esetén pontszámban ugyan beérnék a 28 pontos Diósgyőri VTK-t a felek, de rosszabb gólkülönbségük miatt megelőzni már nem tudnák.

A Haladás remekül teljesített októberben és novemberben, viszont decemberben még nem nyert tétmeccset: az előző fordulóban otthon játszott 1-1-es döntetlent a Videotonnal, míg a hét közben leadta egygólos előnyét a Magyar Kupában, ráadásul saját közönsége előtt, így a Nyíregyházi Spartacus jutott a legjobb nyolc közé.

A Győr sokkal jobb formában van, a Magyar Kupában kettős győzelemmel búcsúztatta a Kaposvárt, bajnokin pedig Diósgyőrben szerzett értékes három pontot, ráadásul egygólos hátrányból felállva.

Artner Tamás, a szombathelyiek vezetőedzője eltiltás miatt nem számíthat Iszlai Bencére, Nagy Gáborra, Simon Ádámra és Rajos Gáborra, míg Schimmer Szabolcs sérüléssel bajlódik. A hazaiaknál is lesznek hiányzók, de Artner szerint a kisalföldiek könnyebben tudják pótolni alapembereiket.

“A Győr egy nagyon jó csapat, nagyon bő kerettel rendelkezik” – mondta a nyugat.hu-nak Artner. “Biztos vagyok benne, hogy ez egy nagyon fontos mérkőzés az ETO számára, de ezzel mi is így vagyunk. Lesznek nekik is hiányzóik, de ők ezt a pár embert bőven tudják pótolni, hiszen majdnem dupla keretük van hozzánk képest. Mi nagyon kevesen leszünk ezen az összecsapáson, igazából örülünk, hogy ki tudunk állni. Ennek ellenére, akik pályára fognak lépni, azok mindent meg fognak tenni a jó eredmény érdekében.”

A Győri ETO győzelmét 1.80 szorzóval lehet megjátszani, míg a döntetlenre 3.60, a Szombathelyi Haladás sikerére pedig 4.33 az odds.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply