Fehérvári sikerre készül a Fradi

2013. December 8. Sunday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Gabor Gyomber

A labdarúgó NB I 17. fordulójában a Ferencváros a Videotonhoz látogat. A pár napja edzőcserén átesett budapestiek megbízott szakvezetője, Máté Csaba bízik a játékosokban.

 

A Fradi a hét közben búcsúzott a Magyar Kupa további küzdelmeitől, miután a Szusza Ferenc Stadionban vereséget szenvedett az ősi rivális Újpesttől.

Máté szerint nem játszottak rosszul, igaz, jól sem, de voltak olyan periódusai a visszavágónak, amikor eldönthették volna a zöld-fehérek a találkozó sorsát. A kiesésen azonban már nem tudnak változtatni, így minden energiájukkal a bajnokságra kell összpontosítaniuk, és egy győzelem esetén akár hat pontra is csökkentethetik hátrányukat a Videotonhoz képest.

“Nem csak mi, a Videoton sincs jó passzban, hiszen a bajnokságban pontokat hullajtott, és kiesett a Magyar Kupából” – idézi a fradi.hu Mátét. “Nagyon motivált, talán egy kicsit feszült csapat ellen kell majd játszanunk. Mindkét együttes számára óriási a tét: a fehérváriak tapadni akarnak a Debrecenre, míg a mieinknek azért kell hajtaniuk, hogy minél közelebb maradjanak a dobogóhoz. Az elmúlt időszakban jól szerepeltünk a Vidi otthonában, ezt a sorozatot szeretnénk folytatni, annak ellenére is, hogy ellenfelünknek remek játékosai vannak. Köszönjük a szurkolóknak, hogy az Újpest ellen mögöttünk álltak és buzdítottak minket. Reméljük, így lesz ez Fehérváron is, ahol kárpótolni akarjuk drukkereinket az elmúlt hetek sikertelenségéért.”

A Videotont a Diósgyőri VTK búcsúztatta kupából. Az odavágón Jose Gomes legénysége csak egy 0-0-s döntetlent ért el odahaza, míg Miskolcon minimális különbséggel ugyan, de vereséget szenvedett. A Vidi a legutóbbi két bajnoki fordulóban egyaránt döntetlent ért el.

A Videoton győzelmét 1.61 szorzóval lehet megjátszani, míg a döntetlenre 4.00, a Ferencváros sikerére pedig 5.00 az odds.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply