Rossit zavarja a kedvetlenség

2014. April 27. Sunday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Marco Rossi

Marco Rossit, a Budapest Honvéd labdarúgócsapatának olasz edzőjét zavarja a játékosokon látható kedvetlenség a Pécsi MFC elleni vasárnapi NB I-es mérkőzés előtt.

 

Két olyan csapat csap össze vasárnap Pécsen, amely fej-fej mellett áll a bajnoki tabellán, a Pécsi MFC 33 ponttal a hetedik, a Budapest Honvéd pedig 31 ponttal a nyolcadik pozíciót foglalja el, így a két együttes akár helyet is cserélhet egymással.

Marco Rossi, a vendég kispestiek vezetőedzője szerint a két csapat hasonlóan szerepel a tavasszal, hiszen mindkét együttes jól kezdte az idei évet, majd hullámvölgybe kerültek, de a Honvéd még nem tudott ebből kimászni. “Kicsit aggaszt a kedvetlenség, az önbizalomhiány és az, hogy a játékunk motiválatlannak tűnik, annak ellenére, hogy nem így van. Nekünk főleg magunkat kell legyőznünk, vissza kell zökkenünk a korábbi formánkba a maradék öt mérkőzés erejéig” – mondta az olasz szakember.

Kiemelte, hogy az a legfontosabb, hogy minden meccsen küzdjenek a Honvédért, emelt fővel jöhessenek le a pályáról, és ha jobb az ellenfél, akkor is férfiként gratulálhassanak nekik.

Lőrincz Emil, a Pécs vezetőedzője úgy véli, hogy még mindig gödörben van a csapat, bár annak örül, hogy négy bajnoki után a Puskás Akadémia ellen már sikerült gólt szerezniük. A Honvéd zsinórban négy vereséget szenvedett el, de Lőrincz reméli, hogy nem ellenük fognak magukra találni a kispestiek. “Jellemző rájuk, hogy elég agresszív, harcos csapat. Magas játékosaik vannak, akikre pontrúgásoknál figyelnünk kell, ugyanakkor ki kellene használnunk, hogy nincsenek jó passzban” – mondta Lőrincz Emil a vasárnapi, hazai meccs előtt.

A Pécs győzelmére 2.37, a döntetlenre 3.20, a Honvéd sikerére pedig 3.00 a szorzó.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply