Montella Gomezért aggódik

2014. April 27. Sunday in Hírek, Olasz Serie A

Mario Gomez

A Fiorentina vezetőedzője szerint Mario Gomez nagy eséllyel már nem léphet többet pályára a klubszezonban, Vincenzo Montella még a támadó vb-szereplése miatt is aggódik.

 

A Fiorentina 2013 nyarán igazolta le a német válogatott csatárt, az olasz egyesület 20 millió eurót fizetett a Bayern Münchennek érte. Jól is kezdett a firenzei színekben, azonban már a harmadik fordulóban súlyos térdsérülést szenvedett. A Cagliari elleni találkozón az 51. percben le kellett cserélni, ezek után öt hónapig nem tudott csapata rendelkezésére állni.

Februárban visszatért ugyan, ám ismét csak néhány hétig volt hasznára Montella együttesének, már márciusban ismét feliratkozott a maródiak közé. Gomez a Napoli elleni bajnokin szalagsérülést szenvedett, az elmúlt négy hétben pedig megint kerülte a Fiorentina edzéseit.

“Félek tőle, hogy ebben a szezonban már nem látjuk viszont. Ez persze csak az én megérzésem, de sokat sejtet, hogy hetek óta nem tudott edzeni” – mondta Montella, akinek szavai szerint még akár Gomez világbajnoki részvétele is veszélyben lehet. Az 59-szeres válogatott támadó alapember lenne a Nationalelfben, ám lehet, hogy nem tud fizikálisan felépülni a brazíliai seregszemlére.

A Fiorentina szombaton az Olasz Kupa döntőjében a Napolival csap össze: a firenzei győzelem oddsa 3.10, a döntetlenre 3.30, a nápolyiak sikerére 2.30 a szorzó.

A gárdák idei bajnokijain mindkét esetben idegenbeli győzelem született, a Napoli 2-1-re nyert Firenzében, míg a Fiorentina 1-0-ra Nápolyban.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply