Ronaldo visszatér

2015. January 15. Thursday in Egyéb, Hírek

Nem kizárt, hogy 2011 után ismét tétmérkőzésen láthatják a nézők a pályán Ronaldót, a brazilok kétszeres világbajnok, kétszeres aranylabdás világklasszisát.

Generic

A profi pályafutását négy éve lezáró világklasszis azt követően nyilatkozott erről a Sports Illustratednek, hogy néhány hete tízszázalékos részesedést vásárolt az észak-amerikai profi futball-liga második vonalának számító NASL-ban (North American Soccer League) érdekelt Fort Lauderdale Strikers együttesében.

A PSV, a Barcelona, az Inter, a Real Madrid és a Milan korábbi, 98-szoros válogatott játékosa hazai bajnokságban, a Corinthiansban fejezte be pályafutását, Még levezetésként 31 mérkőzésen 18-szor volt eredményes. Miután klubja 2011 februárjában kiesett a Libertadores Kupából a kolumbiai Deportes Tolima ellen, Ronaldo bejelentette visszavonulását.

A február elsejei, paulista bajnokságra készülő, kétszeres klubvilágbajnok sztárcsapat jelenleg Floridában edzőtáborozik, ahol a négyszeres brazil bajnok Fluminense mellett a német Bayer Leverkusen és az 1. FC Köln társaságában négyes tornán vesz részt. A magyar idő szerint péntek hajnalban rendezendő első meccsen a Corinthians sikerére 2.37 az odds, a döntetlenre 3.40, míg a Köln győzelmére 2.87 szorzóval lehet fogadni.

Ami Ronaldót illeti, a brazil csillag azt mondta, szeretne idén sokat edzeni, ugyanis az utóbbi néhány évben más elfoglaltsága miatt erre kevés ideje jutott. És ha már edz, akkor miért ne játszana néhány mérkőzést abban a klubban, amelynek résztulajdonosa lett.

“Nem lesz könnyű a visszatérés, de csereként talán segíthetek majd a csapatnak. Nagyon szeretek játszani, a foci volt egész életemben a nagy szerelmem. Azért hagytam abba, mert a sok sérülés miatt a testem ezt jelezte. Ahhoz, hogy ismét pályára lépjek, nagyon jó formában kell lennem. De megpróbálom, mert ez egy újabb kihívást jelent. Biztos vagyok benne, hogyha játszom, akkor segítségére leszek a csapatnak” – mondta.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply