Ronaldinho hosszabbított

2014. January 10. Friday in Egyéb, Hírek

Ronaldinho

Ronaldinho biztosan nem igazol Törökországba, miután visszautasította a Besiktas ajánlatát, és szerződést hosszabbított jelenlegi brazil csapatával, a Libertadores-kupa-győztes Atlético Mineiróval.

 

A héten szenzációként tálalták az újságok, hogy az aranylabdás Ronaldinho visszatér Európába, és a Besiktashoz igazol. A 33 éves brazil zseni azonban végül úgy döntött, hogy hosszabbít mostani együttesével, az Atlético Mineiróval. A dél-amerikai futballklub elnöke, Alexandre Kalil csütörtökön a Twitteren közölte a szurkolókkal, hogy kedvencük marad. Az elnök azt nem árulta, hogy Ronaldinho meddig kötelezte el magát az új megállapodásban, nem úgy maga a focista.

“Nagyon boldog vagyok, hogy újabb egy évig itt maradhatok” – kommentálta a hosszabbítást szintén a közösségi oldalon Ronaldinho.

A Besiktas nemrég hozta nyilvánosságra, hogy nagyon szeretné megszerezni a 2002-ben világbajnok 33 éves játékost, bár hozzátette, hogy extra támogatókra lesz szüksége a futballista fizetési igényének kielégítéséhez.

A török bajnokságban a negyedik helyen álló, a listavezető Fenerbahcétól 12 ponttal lemaradó Besiktas így biztosan Ronaldinho nélkül utazik a hetedik helyezett Trabzonsporhoz a következő fordulóban, a hazaiak győzelmére 1.30, a döntetlenre 5.50, a vendégek sikerére pedig 9.00 a szorzó.

A Paris Saint-Germain, az FC Barcelona és az AC Milan korábbi sztárja, aki 2004-ben és 2005-ben az év játékosa lett a nemzetközi szövetségnél, 2012 júniusában szerződött az Atlético Mineiróhoz, amellyel tavaly megnyerte a Libertadores-kupát.

Ronaldinhót 14 hónappal ezelőtt behívta a válogatott keretbe Luiz Felipe Scolari, amikor kinevezték szövetségi kapitánynak, és bár a támadó nem tudta bejátszani magát a csapatba, még azért nem tett le arról, hogy tagja legyen a brazil csapatnak a hazai rendezésű világbajnokságon.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply