Defoe Torontóban folytatja

2014. January 10. Friday in Angol Premier Liga, Hírek

Jermain Defoe

Az angol válogatott február végéig Londonban marad, csak a szezon hajrájában hagyja el a White Hart Lane-t.

 

A Tottenham közleményben jelentette be, hogy Jermain Defoe a tengerentúli MLS-ben folytatja pályafutását. A támadó a Toronto FC-vel egyezett meg, így az amerikai bajnokság idei idényében már a kanadai együttest fogja erősíteni. A tengerentúlon azonban jelenleg bajnoki szünet van, Defoe pedig a megállapodás értelmében még két hónapig marad a Tottenhamnél. A hírek szerint az angol válogatott támadó hatmillió fontért vált csapatot, és márciusban csatlakozik a torontói együttes keretéhez.

A 31 éves Defoe egy másféléves portsmouth-i kitérőtől eltekintve 2004-től erősítette a Tottenhamet, összesen több mint 350 hivatalos meccsen lépett pályára a londoniak színeiben, az angol válogatottban pedig 55 alkalommal lépett pályára.

“Mindenki jól tudja, hogy ezer szállal kötődöm ehhez a klubhoz, az utolsó pillanatig a lelkem kiteszem ezért a csapatért és a szurkolókért. Nagyon fontos része az életemnek az itt töltött idő, a szurkolók pedig mindig is fantasztikusak voltak” – mondta Defoe.

A támadó ugyanakkor kijelentette, hogy nem utasíthatta vissza a Toronto ajánlatát, a tengerentúliak ugyanis 35 éves koráig biztosítottak szerződést a számára.

Az edzőváltáson átesett Tottenham a hatodik helyen várja az angol bajnokság 21. fordulóját, amelyben a 18. helyezett Crystal Palace-t látja vendégül: a hazai győzelem oddsa 1.36, a döntetlenre 5.00, a vendégek sikerére 10.00 a szorzó. Arra, hogy Defoe beveszi a Crystal Palace kapuját, 2.20 az odds.
A két gárda nyár végi bajnokiját a Tottenham 1-0-ra nyerte idegenben.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply