Gomez csak februárban térhet vissza

2014. January 10. Friday in Hírek, Olasz Serie A

Mario Gomez

Mario Gomez sérülés miatt már hónapok óta nem állhat a Fiorentina rendelkezésére, a hírek szerint visszatérésének időpontja is kérdéses.

 

Mario Gomez nagy reményekkel igazolt a Fiorentinába a nyáron, ám csak a szezon legelején tudta erősíteni a firenzei együttest, már szeptemberben súlyos térdsérülést szenvedett. Ugyan előzetesen csak néhány hét pihenőt jósoltak neki, 2013-ban már nem tudott visszatérni, klubja reményei szerint azonban a Serie A 20. fordulójában már pályára léphetett volna a Catania ellen, míg egy körrel később már akár kezdőcsapat tagja is lehetett volna.

Azonban olasz lapértesülések szerint a januári visszatérésre egyre kevesebb az esély, annál valószínűbb, hogy csak valamikor február közepén léphet ismét pályára a német labdarúgó. Beszámolók szerint a 28 éves Gomez még mindig fájdalmakkal küszködik, és bár már elkezdte az edzéseket, továbbra is egyedül készül. Ennek megfelelően valószínűbbnek tűnik, hogy Gomez még legalább négy-öt meccset kénytelen kihagyni.

A firenzei klub Gomez felépülésének ütemétől teszi függővé, hogy igazol-e támadót januárban, ugyanis jelenleg Giuseppe Rossi sem bevethető, az olasz játékos szintén térdsérüléssel bajlódik. A hírek szerint a Fiorentina Antonio Cassano leigazolását tervezi.

A negyedik helyezett Fiorentina vasárnap a hetedik Torino otthonába látogat az olasz bajnokság 19. fordulójában, a torinóiak sikerének az oddsa 2.80, a döntetlenre 3.30, a firenzeiek győzelmére 1.95 a szorzó.

Az elmúlt szezonban a Fiorentina hazai pályán 4-3-ra verte a Torinót, amelynek otthonában 2-2-es döntetlent játszottak a felek.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply