Robbentől tart a dortmundi szélső

2014. May 16. Friday in Egyéb, Hírek

Arjen Robben
Kevin Grosskreutz előzetesen a Bayern München holland szélsőjétől tart a leginkább a Német Kupa döntője előtt, a Borussia Dortmund labdarúgója bátor játékot ígér csapata szurkolóinak a szombati fináléra.

 

A Német Kupa döntőjében két csalódott csapat csap össze szombaton, a Bayern München már márciusban bebiztosította idei bajnoki címét, ám a bajorok lemaradtak a Bajnokok Ligája döntőjéről, míg a Borussia Dortmund lényegesen gyengébb produkciót nyújtott idén, mint tavaly. Ám mindkét csapat sikerrel zárhatja a szezont a Német Kupa-döntőjében. Josep Guardiola csapatának még összejöhet a duplázás, míg Jürgen Klopp együttese két év után nyerhet ismét trófeát.

Egy nappal a finálé előtt a dortmundiak egyik alapembere szerint a siker titka, hogy sikerül-e megállítani Arjen Robbent.

“Robben egy világklasszis, és ahogy azt már mi is tapasztalhattuk, képes egymaga eldönteni meccseket. Ahhoz, hogy megállítsuk, meg kell sokszorozni az erőinket. Én ugyan a pálya másik felén játszom, de tudom, hogy nekem is küzdeni kell azért, hogy a társaim megállíthassák” – jelentette ki Grosskreutz, aki szerint csapatának nincs félnivalója, szinte egyedüli csapatként nem tartanak a bajoroktól, ezt bizonyítja, hogy egy hónappal ezelőtt idegenben is sikerült legyőzni.

“Ha ugyanolyan egységesek leszünk, és ugyanolyan hatékonysággal hajtjuk végre a kontráinkat, ahogy öt héttel ezelőtt tettük, akkor nem lesz gond. A Bundesligában kevés csapat van, amely megengedheti magának, hogy bátor legyen a Bayern ellen, mi ezen a téren is bizonyítani akarunk” – jelentette ki a dortmundi szélső.

A Borussia Dortmund szombati sikerének az oddsa 3.30, a döntetlenre 3.75, a Bayern München győzelmére 2.05 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply