Neuer szerint a portugálok ellen minden eldől

2014. May 16. Friday in Hírek, Világbajnokság 2014

Manuel Neuer
A Bayern München kapusa úgy véli, hogy a világbajnokság első összecsapása döntő fontosságú lesz a német válogatott számára, Manuel Neuer szerint a Portugália elleni találkozón repülőrajtot vehet a Nationalelf.

 

A német válogatott nagy reményekkel vág neki a nyári világbajnokságra való felkészülésnek, a brazíliai seregszemlén Joachim Löw csapata az Egyesült Államokkal, Ghánával és Portugáliával csap össze a továbbjutásért. A csoportmeccsek rögtön a legnagyobb rangadóval kezdődnek, az első körben a németek és a portugálok csapnak össze.

Neuer abban bízik, hogy válogatottja rögtön az első meccsen egy kiváló eredményt ér el, és ez megalapozza az egész szereplést. A Bayern München kapusa szerint ez a recept négy éve bevált, a dél-afrikai vb-n az európai nemzet tizenegye sima győzelemmel kezdett Ausztrália ellen, a 4-0-s sikerrel pedig megtáltosodta Neuerék.

“Úgy hiszem, hogy az ilyen típusú sorozatoknál kiemelten fontos a jó rajt, remélhetőleg győzni fogunk az első találkozón. Egy jó rajt nagy erő adhat nekünk a folytatásra, az első meccs az első döntő, rengeteg minden múlik rajta” – jelentette ki a bajorok kapusa, aki szerint a német közvélemény egyértelműen sikert vár a Nationalelftől a brazíliai vb kapcsán.

“Nálunk a foci a legfontosabb sport, a német nemzet számára a labdarúgó-világbajnokság kiemelten fontos. Ennek megfelelően nagyon magas az elvárás a csapattal szemben, mi pedig mindent megteszünk, hogy megfeleljünk” – jelentette ki Neuer.

A német és a portugál válogatott éppen egy hónap múlva, június 16-án csap össze: a németek sikerének az oddsa 1.90, a döntetlenre 3.40, a portugálok győzelmére 4.00 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply