A PSV nem iszik előre a medve bőrére

2014. December 22. Monday in Egyéb, Hírek

Memphis Depay
A PSV Eindhoven három fontos győzelmet aratott egy héten belül, Memphis Depay ennek ellenére nem érzi, hogy a zsebükben lenne a holland bajnoki elsőség.

 

Az eindhoveni focicsapat múlt vasárnap 2-0-ra nyert a Twente ellen, majd szerdán hatalmas csatában legyűrte a szebb napokat látott Feyenoordot is. A PSV kétszer is hátrányba került hazai pályán a rotterdamiak ellen, de Luuk de Jong triplája után Depay a hosszabbítás perceiben a házigazdák javára döntött a három pont sorsáról.

A fiatal támadó a holland pontvadászat szombati fordulójában duplával segítette győzelemhez a PSV-t, amely 5-0-ra nyert a Go Ahead Eagles ellen. A három zsinórban aratott győzelemnek köszönhetően az eindhoveniek megtartották első helyüket a tabellán az Ajax előtt, amely szintén nem hibázott a bajnokság decemberi szakaszában.

A góllövőlista második helyén álló 10 gólos Depay elégedett a csapat helyzetével, de a négypontos előny szerinte nem elég ok az ünneplésre.

“Még hosszú az út előttünk, és csak a bajnoki címmel lehetünk elégedettek. A téli szünet után rengeteg meccs vár még ránk, és csak akkor lehetünk egészen biztosak a dolgunkban, ha sikerül mindet megnyerni” – mondta a támadó.

A PSV még versenyben van az Európa Ligában is, a kieséses szakasz első körében a Zenit lesz a hollandok ellenfele: arra, hogy a február 19-én megrendezésre kerülő első körben a PSV hazai pályán győz, 2.45 az odds, a döntetlenre 3.30, a Zenit sikerére 2.80 a szorzó.

A Zenit a PSV-hez hasonlóan vezeti hazája bajnokságának tabelláját.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply