A Napoli nem tart a Juventustól

2014. December 22. Monday in Hírek, Olasz Serie A

Marek Hamsik
A két csapat hétfőn az olasz Szuperkupáért mérkőzik meg egymással, Marek Hamsik szerint a nápolyiak képesek legyőzni a Juventust.

 

A Napoli és a Juventus már csütörtökön lejátszotta az év utolsó bajnokiját, amely a többi csapat számára az év végét is jelentette egyben. Azonban a két gárda idén még egy fontos trófeáért megmérkőzik, hétfőn a Szuperkupa a tét a dohai összecsapáson.

Az említett utolsó bajnokin a Juventus a Cagliarit, a Napoli pedig a Parmát verte két góllal, a Juventus ennek köszönhetően már biztosan az élen telel, míg a Napoli ideiglenesen fellépett a tabella harmadik fokára. A két csapat ellentétes őszt tudhat a háta mögött, míg a Juventus a nemzetközi porondon is elégedett lehet, addig a Napoli nem jutott a Bajnokok Ligája-főtáblájára, és azóta is csak szenved. Ennek ellenére a nápolyiak szlovák játékosa, Marek Hamsik bizakodó.

“A Szuperkupa nagyon fontos, tetszik a gondolat, hogy a magasba emelhetem. Tudjuk, hogy a Juventus félelmetesen erős, bajnokok sora alkotja, de ez egy egymeccses történet, vagyis bármi megtörténhet. Ha legyőzzük a Juventust, az nagy elégedettséget jelentene a szurkolóknak, és egy üzenet lenne a csapatról. Nem tartom kizártnak, hogy összejön a siker, ha tudunk úgy játszani, ahogy a Roma ellen” – utalt Hamsik a Napoli fővárosiak elleni november eleji győzelmére.

A Juventus hétfői sikerének az oddsa 1.95, a döntetlenre 3.10, a Napoli sikerére 4.00 a szorzó.

A két csapat a bajnokságban január elején ismét összecsap majd egymással.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply