A PSG gyorsan vissza akar vágni

2015. January 13. Tuesday in Egyéb, Hírek

Laurent Blanc
Laurent Blanc csapata a hétvégén leszorult a francia bajnokság dobogójáról, a vezetőedző szerint a PSG eltökélt, és bizonyítani akarja, hogy ennél többre képes.

 

A Paris Saint-Germain az elmúlt két évben diadalmaskodott a francia pontvadászatban, ennek megfelelően címvédőként idén is az első helyet vette célba. Ráadásul az elmúlt évekhez képest kevesebb reális eséllyel bíró kihívó akadt az idény elején, ennek ellenére a PSG csak szenved a bajnokságban. A pontvadászat őszi szakaszában rengeteget bizonytalankodó gárda az év első bajnokiján 4-2-re kikapott a Bastia otthonában, így tovább csúszott a dobogón, és már csak a negyedik.

A hétvégén az Olympique Marseille ugyan szintén kikapott, de az Olympique Lyon győzni tudott, élre is állt, míg a Saint-Etienne is megszerezte a három pontot, és ezzel meg is előzte Blanc gárdáját a tabellán.

A PSG legközelebb kedden lép pályára a Ligakupában éppen a Saint-Etienne ellen, Blanc szerint a csapat eltökélt, hogy bizonyítson.

“Nem vagyunk boldogok. kevés az időnk a visszavágásra, de remélem, hogy sikerülni fog. A stáb és én természetesen vállaljuk a felelősséget, de szükség lesz a játékosokra is, az kell, hogy mindenki összefogjon most” – mondta Blanc a Ligakupa-találkozó felvezetéseként.

A bajnokság őszi szakaszában a PSG 5-0-ra verte hazai pályán a Saint-Etienne-t. A Saint-Etienne győzelmének az oddsa 3.60, a döntetlenre 3.20, a Paris Saint-Germain sikerére 2.15 a szorzó.

A két csapat elmúlt öt találkozójából hármat nyert a párizsi gárda kettő döntetlennel zárult. A Saint-Etienne legutóbb 2012-ben verte leendő ellenfelét.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply