Visszavághat a Milan

2015. January 13. Tuesday in Hírek, Olasz Serie A

Ignazio Abate
Az Olasz Kupában a legjobb 16 között vághat vissza az AC Milan labdarúgócsapata a vendég Sassuolónak, a másfél hete elszenvedett csúfos vereségért.

 

A Milan két fordulóval ezelőtt hiába vezetett 1-0-ra a Sassuolo ellen a bajnokságban, a vendégek fordítottak, és 2-1-re nyertek a San Siróban. A piros-feketék az Olasz Kupában vághatnak vissza a legjobb 16 között kedden este, amikor ugyancsak a Sassuolót fogadják. A Milan nincs a legjobb formában, hiszen a múlt hétvégén sem tudott nyerni a Serie A-ban, pedig vezetett a Torino otthonában, ám De Sciglio kiállítása után kapott egy gólt és csak 1-1-re végzett, ezzel visszacsúszott a nyolcadik helyre.

Az Olasz Kupa megnyerésével kijuthatna a klub az európai kupaporondra, korábban nyolc alkalommal győzött ebben a sorozatban, legutoljára azonban 12 éve, 2003-ban a Roma ellen tudott nyerni a döntőben.

Ignazio Abate, a Milan olasz válogatott védője szerint az eredmény megtartásában kell javulnia a csapatnak. “A legutóbbi két meccsen nagyon jól kezdtünk, vezettünk, mégsem tudtunk nyerni. Az a baj, hogy ilyenkor átengedjük a területet, és ahelyett, hogy gyorsan elintéznénk az ellenfelet, magunkra engedjük őket. Ezen javítanunk kell, akár már kedden a Sassuolo ellen” – fogalmazott Abate.

Olasz lapértesülések szerint az Atlético Madridtól kölcsönvett olasz válogatott szélső, Alessio Cerci először kezdhet a Milanban, a Sassuolo elleni bajnokin csereként kapott lehetőséget, a Torino elleni meccset azonban a kispadról nézte végig.

Valószínűleg bejátszotta magát a kezdőbe Zaza is, aki a Milannak is lőtt egy gólt és a legutóbbi fordulóban az Udinese ellen is eredményes volt. Nem lesz viszont ott a Sassuolóban Saphir Taider, aki az algériai válogatottal az Afrikai Nemzetek Kupáján szerepel.

A keddi kupameccsen a hazai pályán játszó Milan győzelmére 1.61 az odds, a döntetlenre 3.80, a Sassuolo sikerére pedig 6.00 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply