Prandelli hosszabbításon töri a fejét

2014. March 4. Tuesday in Egyéb, Hírek

Cesare Prandelli, az olasz válogatott szövetségi kapitánya hamarosan meghosszabbíthatja nyáron lejáró szerződését.
Cesare Prandelli

Prandelli még márciusban aláírhatja új szerződését.

Prandelli korábban kitérő válaszokat adott a lejáró szerződésével kapcsolatban, és sokan biztosra vették, hogy a szakvezető a nyári világbajnokság után lelép a színről, és átadja a helyét másnak. A szakember elárulta: sokat gondolkozott a távozáson, de az utóbbi időben megváltozott a véleménye, és most már inkább a hosszabbításban gondolkozik.

“Valóban gondolkodom a hosszabbításon, változott a megítélesem ezzel kapcsolatban. Nem akarok semmit sem bizonyosan kijelenteni, de bízom benne, hogy folytatódni fog a kapitányi projekt. Március közepén várható végleges döntés a kérdésben” – mondta a szakember.

A szövetség elnöke, Giancarlo Abete azt közölte a Sky Italiával, hogy a hosszabbításról a spanyolok elleni, szerdai barátságos meccs után döntenek.

Prandelli nem titkolta, hogy legkevésbé sem vágyott erre a meccsre, mert egy esetleges szerdai vereség erős kritikákat szülhet Olaszországban, emellett a két válogatott a vb-n már korán, a negyeddöntőben összefuthat egymással.

A szövetségi kapitány nem jelölte a keretbe Daniele De Rossit, akit szándékos ütésért marasztaltak el egy bajnokin. Mint mondta, neki csak fegyelmezett játékosokra van szüksége, mert nem szeretné, ha egy hasonló eset miatt a vb-n tíz emberrel kellene befejeznie egy mérkőzést.

A szerdai meccs előtt az olaszok győzelmére 7.00 az odds, a döntetlenre 4.00, a házigazda spanyolook diadalára 1.50 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply