Portugália következik az U19-es Eb-n

2014. July 22. Tuesday in Egyéb, Hírek

Kiválóan kezdte meg szereplését a portugál labdarúgó-válogatott a magyarországi rendezésű U19-es Európa-bajnokságon, az ibériai együttes 3-0-ra nyert Izrael ellen.
Mészöly Géza

Javításra készül Mészöly Géza együttese.

A mérkőzés egyik hőse a kétgólos Marcos Lopes volt, aki azt nyilatkozta, a portugál válogatott tökéletes példa arra, hogy sok kiváló képességű játékost is össze lehet gyúrni jó csapattá.

“Ez a keret már három-négy éve együtt játszik, úgy sokkal könnyebb meccsről meccsre állandóan magas szinte teljesíteni, hogy ismerem a társaimat. Tudom, mikor merre mozognak a pályán” – nyilatkozta. Portugália ennek ellenére hosszú ideig nem tudott nyerni, idén azonban már sorozatban hetedik sikerénél tart, a támadó középpályás szerint ez azt jelenti, most érett össze a társaság.

“Vannak csapatok, ahol kivételes képességű egyéniségek játszanak, csapatként mégsem képesek a jó teljesítményre. Mi most erre szeretnénk rácáfolni” – hangsúlyozta. Szerinte Izrael ellen az egész csapat jól játszott, és bár boldog, hogy kétszer is betalált, összességében a győzelemnek örül leginkább.

Marcos Lopest 2011-ben szerződtette a Benficától a Manchester City, de az ifjúsági csapatban töltött évek után nem tudott a felnőttek között még bemutatkozni, ezért az angolok a következő szezonra kölcsönadták a francia Lille-nek. Abban reménykedik, hogy az állandó játéklehetőség, és a Bajnokok Ligája-szereplés akkora lökést ad majd a karrierjében, hogy egyszer visszatérhet a Manchester Cityhez

Addig is még feladatok várnak rá, kedden például az utánpótlás-válogatottal Magyarország ellen meccsel a felcsúti Pancho Arénában. A házigazda egy osztrákok elleni 3-1-es vereséggel nyitott, a gyengébb teljesítmény még Mészöly Géza szövetségi edzőt is meglepte, aki azt nyilatkozta, több változás lesz a kezdőcsapatban, és reméli, sikerül legyőzni a megilletődöttséget.

A magyarok sikerére 5.00 az odds, a döntetlenre 3.80, míg a portugálok győzelmére 1.53 szorzóval lehet fogadni.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply