Pekerman: Ez Rodriguez vb-je lesz

2014. June 30. Monday in Hírek, Világbajnokság 2014

James Rodriguez
A kolumbiai labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Jose Pekerman szerint az idei világbajnokság James Rodriguezről fog szólni.

 

Kolumbia válogatottja 2-0-ra legyőzte Uruguayt a világbajnokság nyolcaddöntőjében, így Brazíliával játszik majd a négy közé jutásért. A sárga mezesek mindkét gólját James Rodriguez szerezte, aki jelenleg a francia Ligue 1-ban szereplő AS Monacót erősíti.

A lassan 23 éves támadó középpályás első találata igazán szemkápráztató volt, egy mellre vett labdát egyből tüzelt 19 méterről a kapuba. A második félidő elején is eredményes volt a Porto korábbi kiválósága, így négy mérkőzés után már öt gólja van az idei vb-n.

“James nagyon fontos láncszeme a csapatnak, alapembernek számít, ezt pedig ezúttal is bizonyíotta” – mondta Pekerman. “Remek teljesítményeket láthattunk a többiektől is, de ő tette a legtöbbet a siker érdekében. Nagyon fontos ilyen erőfeszítést látni egy fiatal játékostól. Technikailag mindig is rendben volt, de egyre nagyobb felelősséget is képes magára vállalni.”

Pekerman hozzátette, több kiváló képességű labdarúgója is van, de ő mégis a fiatal tehetségben bízik a legjobban, hiszen olyan technikai tudással van megáldva, amivel idővel akár a világ legjobbjai közé is tartozhat.

“Csak dicsérni tudom az eddigi teljesítménye miatt, de soha nem volt kétségem afelől, hogy ez az ő világbajnoksága lesz” – zárta mondandóját Rodriguezről a szövetségi kapitány.

Kolumbiának a negyeddöntőben nem lesz egyszerű dolga, hiszen a házigazda Brazília ellen kellene kiharcolnia a továbbjutást, de elnézve Neymarék Chile elleni teljesítményét, kiegyenlített párharcra számíthatunk.

Brazília győzelmére Kolumbia ellen 1.83 az odds, míg a döntetlent 3.75, esetleges vereségét pedig 4.75 szorzóval lehet megjátszani.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply