Özil játszhat az olaszok ellen

2013. November 14. Thursday in Hírek, Világbajnokság 2014

Mesut Ozil

Az Arsenal német válogatott középpályása betegséggel küzdött a napokban, de Joachim Löw szerint ott lehet az olaszok elleni barátságos meccsen pénteken.

Mesut Özil kezdő volt és végigjátszotta a Manchester United elleni idegenbeli angol bajnoki rangadót, de a hírek szerint már a meccs napján sem érezte tökéletes állapotban magát, a hét elején pedig ágynak esett. Az influenzás játékos így nem is csatlakozott a német válogatott keretéhez, amely a héten Münchenben készül a pénteki találkozóra. Sokáig úgy tűnt, hogy Özil nem is utazik el Németországba, és ezzel biztossá válik, hogy nem lép pályára a San Siróban, ám végül szerdán mégis elrepült a Nationalelf edzőtáborába.

A németek szövetségi kapitánya abban bízik, hogy Özilt fizikailag nem viselte meg az influenza, és az Arsenal játékosa vállalni tudja a játékot pénteken.

“Mesut egyre jobban van. Azt remélem, hogy a csütörtöki edzésünkön már teljes intenzitással részt vehet” – jelentette ki Löw, aki szerint, ha így lesz, akkor Özil pénteken akár kezdhet is.

A szövetségi kapitány a csapatára váró meccs kapcsán veszélyes illuzionistának nevezte az ellenfelet.

“Semelyik csapat sem tudja úgy az ellenfélre erőltetni a játékát, mint az olasz válogatott, igazi illuzionisták. Elképzelni sem tudok jobb ellenfelet ehhez a novemberi barátságos mérkőzéshez az olaszoknál” – mondta Löw.

Az olasz válogatott pénteki győzelmének az oddsa 2.62, a döntetlenre 3.40, a németek sikerére 2.30 a szorzó. Arra, hogy Özil gólt szerez a meccsen, 3.10 az odds.

A két válogatott legutóbb a 2012-es Európa-bajnokságon csapott össze egymással, az elődöntőből az olaszok 2-1-es győzelemmel jutottak a fináléba.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply