Oscart Frednek kell pótolnia

2015. June 14. Sunday in Copa America, Hírek

Neymar

Neymar és társai Peruval mérkőznek meg vasárnap.

Filipe Luis, a brazil válogatott védője szerint Fred el tudja látni feladatát a következő mérkőzéseken, melyeken valószínűleg Oscar helyett fog szerepet kapni.

Sérülés miatt nem léphet pályára a Copa Americán a Chelsea támadó középpályása, viszont a csapatból többen is jól teljesítettek a középpályások közül, így például Fred, Roberto Firmino és Philippe Coutinho is. Az előbbi az utolsó pillanatokban került be a keretbe a sérült Luiz Gustavo helyett, és ő a védekezésekből is kiveszi a részét.

Fred a riói olimpián minden bizonnyal ott lesz, de már most is bizonyíthat, Dunga ugyanis elégedett volt a felkészülési meccseken mutatott teljesítményével. A brazilok a 4-2-3-1 mellett a 4-3-3-at is szokták alkalmazni, ezekben a rendszerekben pedig Fred tökéletesen megtalálja a helyét.

“Fred egy nagyon jó játékos, imádja háromszögelve tartani a labdát” – nyilatkozta Filipe Luis honfitársáról. “Ez az, amit én kedvelek, ebben a szisztémában otthonosan érzem magam. Hozzá kell tennem, Oscar tökéletesen hajtja végre ezt, hiányozni is fog az ő játéka, de Fred remekül teljesített. Két különböző stílusú labdarúgó, mindketten különböző erősségekkel rendelkeznek, Fred játéka azonban meggyőző volt.”

Dunga csapata tíz mérkőzést játszott a világbajnokság óta és csak két gólt kapott. Filipe Luis valószínű kezdő lesz a védelem bal oldalán, hiszen Marcelo nincs a keretben.

Brazília győzelmének szorzója 4/11, a döntetlené 15/4, Peru sikere pedig 8/1.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply