Megerősítenék első helyüket az angolok

2015. June 14. Sunday in Hírek, UEFA EURO-2016

Jack Wilshere
Vasárnap Anglia Szlovénia vendége lesz Európa-bajnoki selejtezőn. Amennyiben a vendégek nyernek, úgy már szinte biztos csoportelsőnek tekinthetik magukat.

Az angol labdarúgó-válogatott jelenleg 15 ponttal vezeti csoportját, tehát százszázalékosan teljesített eddig, valamint 15 lőtt gólja mellett csak egyet kapott. Szlovénia a második és kilenc pontja van, mint a harmadik Svájcnak. Amennyiben Anglia ezen a meccsen is megszerzi a három pontot, úgy már majdnem biztosan csoportelsőnek vallhatja magát, hiszen szeptemberben otthon fogadja Svájcot.

A szigetországiak fiatal középpályása, Jack Wilshere bízik a győzelemben, felhozva példaként a Svájcban aratott sikert.

“Egy új, fiatal csapattal, új formulával álltunk ki Svájcban, mégis nyertünk két góllal” – nyilatkozta az Arsenal játékosa. “Az számunkra egy nagy előrelépés volt, még akkor is, hogy nem játszottunk végig jól. Azt hiszem, azóta sokkal többet fejlődtünk, mivel még mindig veretlenek vagyunk, és az az óhajunk, hogy ez így is maradjon. Az ellenfelet nem vesszük félvállról, tudva azt, hogy a szlovénok is jók, akárcsak a svájciak.”

Felkészülési mérkőzésen Anglia az Eb-selejtező előtt 0-0-s döntetlent játszott Írország vendégeként. Szlovénia viszont vereséget szenvedett Katartól.

Szlovénia győzelmének a szorzója 15/4, míg a döntetlenre 13/5, az angolok sikerére pedig 17/20.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply