Nyert a Haladás Székesfehérváron

2014. April 4. Friday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

A Szombathelyi Haladás 2-1-re győzött Székesfehérváron a Puskás Akadémia vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 23. fordulójának pénteki nyitómérkőzésén.

 

OTP Bank Liga, 23. forduló:

Puskás Akadémia-Szombathelyi Haladás 1-2 (1-2)

Székesfehérvár, 100 néző, v.: Vad II.
gólszerzők: Czvitkovics (42.), illetve Guzmics (33.), Radó (43.)
piros lap: Tóth II. B. (71.)
sárga lap: Lorentz (75.), illetve Halmosi (19.)

  • Puskás Akadémia: Hajdúch – Lorentz, Vaszicsku, Szekeres A., Guaru – Czvitkovics, Tóth II. B., Szakály D. (Gallardo, 73.), Polonkai (Denkovic, 67.) – Lencse, Tischler (Tóth I. B., 74.)
  • Szombathelyi Haladás: Rózsa – Tóth P., Fehér Z., Guzmics, Bosnjak – Halmosi (Medgyes, 90.), Németh M. (Gyurján, a szünetben), Iszlai, Simon Á. (Szakály A., a szünetben), Nagy I. G. – Radó

A Haladás futballozott jobban és veszélyesebben, mezőnyfölénye pedig félóra után góllá érett. Az első félidő vége előtt előbb Czvitkovics szépségdíjas gólt lőtt a bal felső sarokba, de a hazaiak nem sokáig örülhettek, mert a Haladás ismét előnybe került.

A folytatásban kiegyenlítettebbé vált a játék, s ezen még az sem változtatott, hogy emberhátrányba kerültek a felcsútiak Tóth II. Balázs kiállítása miatt. A Haladás összességében biztosan őrizte minimális előnyét, az utolsó pillanatban azonban, egy szöglet után Nagy Gábor a gólvonalról fejelte ki a labdát, ezzel megmentve a három pontot csapata számára.

sgj \ sgr \ blz

MTI 2014. április 4., péntek 19:05

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply