Nyerni megy a Honvéd Pécsre

2015. April 18. Saturday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Marco Rossi
Baráth Botond szerint a Honvédnak a gyors pécsi szélsőkre kell figyelni, Marco Rossi vezetőedző pedig győzni szeretne a meglehetősen kétarcú mecsekaljai együttes ellen szombaton.

A labdarúgó-bajnokság 24. fordulójában Pécsre látogat a Budapest Honvéd. A hazai piros-feketék jól kezdték a tavaszi idényt, hiszen Újpestről elhozták a három pontot (2-0), majd hazai pályán verték a Haladást (2-1). A következő fordulóban értékes, 2-2-s döntetlent értek el Diósgyőrben, aztán kikaptak Kecskeméten (0-1), majd következett egy Debrecen elleni 0-0 és egy 2-0-s paksi vereség, ebből is látszik, hogy a Pécs meglehetősen kétarcú együttes.

Marco Rossi, a kispestiek vezetőedzője szerint az elmúlt hónapban jól sikerültek a Honvéd meccsei, ezért most is győzni akar. “A Diósgyőr ellen nyernünk kellett volna, de összességében elégedett vagyok. A héten jól dolgoztak a játékosok, ezért arra számítok, hogy pontokat szerzünk a Pécs ellen. Nem mondom, hogy szépen fogunk játszani, de nyerni szeretnénk” – fogalmazott az olasz szakember.

Baráth Botond sérüléssel bajlódik, csak a mérkőzés napján derül ki, hogy tudja-e vállalni a játékot. “Nagyon szeretnék játszani a Pécs ellen. Az ellenfélnek a gyors szélsőire kell figyelnünk, a magas centerük megtartja a labdákat, ők pedig felzárkóznak hozzá. Ha őket kikapcsoljuk, nyerhetünk” – mondta Baráth.

A héten két sérült kispesti játékost is megműtöttek, Szabados Krisztián keresztszalag-szakadást szenvedett, felépülése legalább hat hónapot vesz igénybe. Lőrinczy Attilát porccal operálták, a középpályás előreláthatólag egy hónap múlva újra edzhet. A Honvédnál nincs eltiltott, a pécsiek viszont kénytelenek lesznek nélkülözni első számú kapusukat, miután Vukasin Poleksic Pakson piros lapot kapott.

A szombati bajnokin a hazai pályán játszó Pécs győzelmére 11/8 az odds, a döntetlenre 11/5, a Honvéd sikerére pedig 2/1 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply