Nincs minden rendben a Lech Poznannal

2014. August 19. Tuesday in Egyéb, Hírek

Lovrencsics Gergő
A Lech Poznan magyar támadója, Lovrencsics Gergő szerint valami nem stimmel a csapatával, amely kiesett az Európa-ligából és a lengyel bajnokságban sem szerepel jól. A csatár úgy gondolja, erősíteni kell a keretet.

 

A Lech Poznan tavaly remekül szerepelt a lengyel bajnokságban, a második helyen végzett, így indulhatott az Európa-liga selejtezőjében. Ott az izlandi Stjaman azonban búcsúztatta a harmadik fordulóban, miután az idegenbeli 1-0-s vereséget követően hazai pályán a lengyelek csak 0-0-s döntetlent játszottak, így 1-0-s összesítéssel kiestek.

A bajnokságban sem megy jól eddig a Lech Poznannak, a hétvégén csupán 1-1-re végzett az együttes a vendég Pogon Szcecin csapatával, öt forduló alatt ez már a második döntetlenje volt a tavalyi ezüstérmesnek, amely két meccset ugyan megnyert, de egyszer ki is kapott, így kilenc ponttal csak az ötödik helyen tanyázik, pedig a bajnoki címet tűzte ki célul a klubvezetés az idénre.

A Lech magyar támadója, Lovrencsics Gergő szerint nincs minden rendben a klubnál. “Valami nem stimmel. Azután, hogy kiestünk az Európa-ligából, a bajnokságban is gyengélkedünk. Nincs meg az a kiegyensúlyozottság, ami tavaly jellemezte a csapatot, és még szerencsénk sincs. A hétvégén például úgy játszottunk 1-1-es döntetlent, hogy negyven beadásunk volt. Az biztos, hogy erősítésre szorul a keret” – mondta Lovrencsics, aki tavaly a Lech egyik legjobbja volt, hiszen rúgott 9 gólt és adott 13 gólpasszt.

A magyar támadót hírbe is hozták a Mönchenglabach csapatával, és bár egyelőre nem igazolt el, de nincs kizárva, hogy még a nyári átigazolási időszakban klubot vált. “Akárhogy is alakul, nem lesznek motivációs problémáim, eddig sem voltak. Az előző idényt pályafutásom legjobbjának tartom, szeretnék legalább úgy teljesíteni a mostaniban is, nem szegi kedvemet, hogy még nem szereztem gólt.”

A Lech Poznan a következő fordulóban a Ruch Chorzow otthonába látogat, amely egy győzelemmel, egy döntetlennel és három vereséggel a 13. helyen áll a tabellán.

A Lovrencsicset is figyelő Borussia Münchengladbach augusztus 24-én a VfB Stuttgarttal játszik otthon, a hazai győzelemre 1.90, a döntetlenre 3.50, a vendégek sikerére pedig 4.00 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply