A németverő lengyelekhez utaznak a skótok

2014. October 13. Monday in Egyéb, Hírek, UEFA EURO-2016

Strachan
Kedd este Lengyelországhoz látogat Skócia labdarúgó-válogatottja Európa-bajnoki selejtezőn. A találkozó esélyesei a hazaiak, viszont a vendégek meglepetést okoznának.

 

Skócia két forduló után egy győzelemmel és egy vereséggel három pontos. Gordon Strachan legénysége az első körben 2-1-re kapott ki Németországban, de néhány napja 1-0-ra legyőzte Grúziát az Ibroxban. Az elmúlt meccseken a szigetországiak meglehetősen jó teljesítményt nyújtottak, márciusban pedig még a lengyeleket is legyőzték felkészülési találkozón.

Azon az összecsapáson Robert Lewandowski, a Bayern München támadója nem játszott, így Strachan úgy véli, a lengyelek ezúttal sokkal erősebbek lesznek, mint néhány hónapja.

“Nem hinném, hogy amikor Lewandowski pályán van, a lengyelek totálisan máshogy játszanának, mint nélküle, de a németek ellen is bebizonyosodott, hogy azért rengeteget számít az, ha ott van” – mondta a skótok szövetségi kapitánya. “Lewandowski olyan, mint a horvátoknak Mario Mandzukic. Ők a világ legjobb csatárai, komoly szintet képviselnek, viszont az én védőim a horvátot tökéletesen kikapcsolták, így nem hiszem, hogy a lengyeltől is megijednének.”

Lengyelország legyőzte Németországot 2-0-ra, és bár Lewandowski nem lőtt gólt, jól játszott a Bayern-sztár. A piros-fehérek így már hatpontosak, akárcsak Írország, míg a németeknek és a skótoknak három-három pontjuk van.

Strachan irányítása alatt Skócia válogatottja érezhetően összeszedettebb és veszélyesebb lett, így a lengyelek nem mehetnek biztosra, független attól, hogy a hazaiak számítanak a találkozó favoritjainak. Lengyelország sikerét 1.90 szorzóval lehet megjátszani, míg a döntetlenre 3.50, a vendég skótok diadalára pedig 4.75 az odds.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply