Vasárnap regenerálódott Dárdai válogatottja

2014. October 13. Monday in Hírek, Magyar válogatott, UEFA EURO-2016

Dzsudzsák Balázs
A magyar labdarúgó-válogatott szombaton 1-1-es döntetlent játszott Románia ellen Európa-bajnoki selejtezőn, Dárdai Pál csapata vasárnap pihent, és elutazott a keddi találkozó színhelyére.

 

A magyar válogatott az első félidő végén került hátrányba, Raul Rusescu egy gyors támadás végén a 44. percben vette be Király Gábor kapuját. A mieink a második félidőben egy remekbeszabott szabadrúgással egyenlítettek, Dzsudzsák Balázs a 82. percben ballal csavart a jobb felsőbe. A magyar válogatott 1972-ben szerzett gólt utoljára Romániában, pontot pedig több mint harminc év után szereztünk idegenben a román válogatott ellen, 1981-ben gólnélküli döntetlent játszottunk Bukarestben.

A válogatott csapatkapitánya nem volt maradéktalanul elégedett a meccs után.

“Az első félidővel nem vagyok elégedett, nem mertünk futballozni” – kezdte a csapatkapitány az MLSZ honlapján. “Nem volt sok lehetőségünk, a negyvennegyedik percben pedig egy kihagyás elég volt ahhoz, hogy hátrányba kerüljünk. A második félidőben megnyugodott a csapat, láttuk, hogy nem jobbak nálunk a románok, és ha azt játsszuk, amit gyakoroltunk, meg merjük csinálni az egy az egy elleni párharcokat, akkor lehet keresnivalónk. Ugyanakkor, ha az egész meccset nézzük, elégedettek lehetünk az egy ponttal. Kellett egy félidő a csapatnak, hogy felszabaduljon, de a második félidőben ez a csapat úgy működött, ahogy azt előre elterveztük, mindenki merte saját magát hozni.”

A szövetség honlapja szerint Dárdai kerete vasárnap délelőtt még Romániában edzett, majd délután repülőre szállt, és négy és fél órás út után megérkezett a Feröer-szigetekre, ahol kedden lép pályára, ugyanaznap pedig Finnország Romániát fogadja.

A finnek sikerének az oddsa 2.90, a döntetlenre 3.20, a román válogatott győzelmére 2.70 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply