Német válogatott csatár a Fradiban

2014. June 18. Wednesday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Ötszörös német válogatott játékossal erősített a Ferencváros labdarúgócsapata, amely szerződtette az 1860 München 33 éves játékosát, Benjamin Lauthot.
Benjamin Lauth

Lauth nagy erősítést jelenthet a Ferencvárosnak.

A 179 cm magas támadó pályafutása során megfordult a Hamburg (2004-2007), a Stuttgart (2007 kölcsönben) és a Hannover együtteseiben (2007-08), legnagyobb sikerét Stuttgartban aratta, ahol bajnok és kupadöntős együttes tagja lehetett.

2008 óta az 1860 Münchent erősítette, ahol hat szezon során négyszer is tíz bajnoki találat felett teljesített. Lehet, hogy ezek a gólok hiányoztak a 2013-14-es idényben, amikor csupán háromszor volt eredményes, klubja pedig a Bundesliga II-ben a nyolcadik helyen zárt. Csapattársa, Király Gábor kapus azt mondta róla, igazi legenda, akivel nagyon jól jár a Fradi. A játékos kedden írta alá szerződését a Ferencvároshoz, a klub információja szerint ő lett az FTC történetének 1000. labdarúgója.

A klub még egy játékost bemutatott kedden, a svájci születésű horvát középpályást, Stjepan Kukuruzovicot. A 25 éves játékos 2008 és 2010 között az FC Thunt erősítette (50 meccs, 10 gól), az elmúlt négy szezonban pedig az FC Zürichben szerepelt (94 meccs, 9 gól).

A csapat korábban szerződtette a magyar válogatottban is bemutatkozott védőt, Bosnjak Predragot (Haladás), az Osnabrückből hazatért Nagy Dánielt, a lengyel Michal Nalepát (Wisla Kraków), illetve a horvát Tomislav Havojicot (NK Istra 1961).

Aleksandar Jovanovic a Debrecent választotta, de biztosan lesz már más távozó is. Kérdéses Muhamed Besic helyzete is, a klubvezetés 2-3 millió euró alatt nem is állna szóba érdeklődőkkel. A bosnyák játékos az NB I egyetlen képviselőjeként a világbajnokságon tartózkodik, csapata az első mérkőzésen 2-1-re kikapott Argentínától. Bosznia legközelebb szombaton lép pályára Nigéria ellen, az európai együttes sikerére 1.80 az odds, a döntetlenre 3.80, míg az afrikaiak sikerére 4.75 szorzóval lehet fogadni.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply