Nem marad Monacóban El Shaarawy

2016. January 11. Monday in Egyéb, Hírek

Stephan El Shaarawy
Stephan El Shaarawy várhatóan visszatér hazájába mivel a Monaco bejelentette, hogy a továbbiakban nem kívánja foglalkoztatni.

Az olasz támadó a Milanban vált válogatott játékossá, de az utóbbi időben a csapattal együtt romlott a támadó teljesítménye is. A nyáron a lombard egyesület három csatárt is leigazolt, Carlos Bacca, Luiz Adriano és Mario Balotelli érkezése után El Shaarawy úgy érezte, hogy nem rúghat labdába, így a váltás mellett döntött.

A támadót a Monaco szerezte meg kölcsönbe, és a nyáron még úgy tűnt, hogy mindkét fél jól járt, El Shaarawy góllal mutatkozott be. Azonban tétmeccseken már nem ment ilyen jól az egyiptomi származású játékosnak, akit Leonardo Jardim csak hét alkalommal állított kezdőbe az ősszel.

A kölcsönszerződés szerint El Shaarawy leigazolására opciós joga lenne a Monacónak, abban az esetben, ha a játékos legalább 25 mérkőzésen szerepel. El Shaarawy 15 bajnokin és kilenc nemzetközi kupameccsen lépett pályára, vagyis már csak egy szereplés hiányzik az opció életbe lépéséhez. A Monaco viszont jelezte, hogy mivel az edző nem számít a labdarúgóra, a klub elengedi a játékost.

A Milan továbbra sem tart igényt az olasz csatár szolgálataira, Adriano Galliani pedig már ki is jelentette, hogy a milánóiak tárgyalásba kezdtek a Romával. A két gárda éppen szombaton játszott egymás ellen a Serie A-ban, a fővárosi mérkőzés 1-1-es döntetlennel zárult.

A Milan szerdán az Olasz Kupában a Carpit fogadja: a hazai győzelemre a szorzó 1.40, a döntetlenre 4.50, a vendégek sikerére 8.00. A két csapat decemberi bajnokija gólnélküli döntetlennel végződött.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply