Sikeresen debütált Ranieri kiszemeltje

2016. January 11. Monday in Angol Premier Liga, Hírek

Claudio Ranieri
A Leicester City főedzője már a nyáron kiszemelte Demarai Gray-t, aki vasárnap gólpasszal mutatkozott be új csapatában.

A Leicester City a nyáron még óvatosan fogalmazta meg a célokat, tekintve, hogy az elmúlt idényben csak éppen, hogy el tudta kerülni a kiesést. A remekül hajrázó gárda a nyáron igyekezett erősíteni, Claudio Ranieri mindent elkövetett, hogy kerete többre legyen képes az elmúlt szezonban nyújtott produkciónál.

Az olasz mester csapata augusztusban barátságos mérkőzésen lépett pályára a Birmingham City ellen, Ranieri pedig már akkor felfigyelt az ellenfél egyik játékosára. Demarai Gray remek teljesítménnyel rukkolt elő a Leicester ellen, Ranieri pedig azóta figyelemmel kísérte a labdarúgót.

“Már a Birmingham elleni találkozó előtt láttam néhány meccsét, és láttam rajta, hogy milyen tehetséges, ám mikor láttam a csapatom ellen szerepelni, azt gondoltam, hogy ez a srác fantasztikus” – mondta Ranieri a 19 éves játékosról, aki vasárnap kezdő volt a Tottenham elleni FA-kupa találkozón, amely 2-2-es döntetlennel zárult a White Hart Lane-en. A támadó ráadásul első meccsén rögtön gólpasszal vétette észre magát.

Gray az angol bajnokság hétközi fordulójában ismét a Tottenham ellen bizonyíthat, a két csapat szerdán mérkőzik meg egymással ismét. Az lesz a harmadik összecsapásuk a jelenleg zajló idényben, a bajnokság őszi szakaszában 1-1-es döntetlent játszottak.

A Tottenham szerdai sikerére a szorzó 1.75, a döntetlenre 3.80, a Leicester győzelmére 5.25.

A Leicester a második, a Tottenham a negyedik helyről várja a találkozót, a két csapatot négy pont választja el egymástól a tabellán.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply