Nem játszik Ronaldo az olaszok ellen

2015. June 16. Tuesday in Egyéb, Hírek

Cristiano Ronaldo
Nem számít Portugália az olaszok elleni barátságos mérkőzésen Cristiano Ronaldóra, ugyanis a 30 éves támadó már vakációját tölti.

Igen izgalmasra ígérkezett eddig a kedd esti találkozó, hiszen a Real sztárjának a játékára mindenki kíváncsi. Az olaszországi meccsen azonban Ronaldo biztosan nem lesz ott, mert engedélyt kapott arra, hogy megkezdje vakációját.

Sztárokból azonban nem lesz hiány, hiszen Ricardo Carvalho, Joao Moutinho (mindketten Monaco), Nani (Sporting) és Ricardo Quaresma (Porto) is ott van Portugália keretében. Fernando Santos legénységének kiderül most, hogy mire is képes Ronaldo nélkül egy olyan válogatottal szemben mint Olaszország.

Ronaldo egy nagyon sikeres szezont zárt újra a Reallal, 54 tétmeccsen 61 gólt szerzett, amiből a bajnokságban 48-at, a portugál válogatottban 124 alkalommal lépett pályára és 55 alkalommal talált be.

Olaszország pénteken 2-2 arányú döntetlent ért el Horvátország vendégeként az Eb-selejtezőn. Az olaszok így is elégedettek voltak az eredménnyel, hiszen az idegenben szerzett egy pont azt jelentette, hogy továbbra is nagy esélye van az együttesnek arra, hogy ott legyen a 2016-os, franciaországi tornán.

Portugália és Olaszország utoljára több mint hét éve találkozott egymással, akkor az olaszok 3-1-re győztek. Az utóbbi hat egymás elleni meccs mindegyikét az olaszok nyerték meg. A portugálok utoljára 1976-ban tudtak nyerni Olaszország ellen.

A szorzó Olaszország győzelmére 13/10, míg a döntetlenre 11/5, a portugálok sikerére pedig 11/5.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply