Nem játszhat Insigne az olasz válogatottban

2015. October 8. Thursday in Hírek, UEFA EURO-2016

Lorenzo Insigne
Lorenzo Insigne nem tud az olasz válogatott rendelkezésére állni a soron következő Európa-bajnoki selejtezőkön, a Napoli csatára a Milan elleni mérkőzésen megsérült.

Az olasz csatár volt a milánói védők rémálma a Serie A hétvégi fordulójában, melynek záró meccsén a Napoli nagyon simán, 4-0-ra nyert az AC Milan otthonában. A vendégeknél Insigne duplázott, ráadásul Allan az ő passzából szerzett vezetést, tehát a nyáron Németországból hazatérő támadó egyértelműen nyerőembernek bizonyult.

Ennek ellenére nem lehetett maradéktalanul elégedett a meccs után, ugyanis rúgást kapott a bal térdére, emiatt a második játékrész közepén kénytelen volt elhagyni a játékteret. Insigne ettől még elment az olasz válogatott edzőtáborába, ám néhány nap után el is hagyta a covercianói központot.

Az olasz szövetség bejelentése szerint a játékos keddig nem edzett, remélték, hogy állapota javulni fog, ám ez nem következett be, ezért az orvosi stábbal konzultálva úgy döntöttek, hogy hazaküldik. Arról egyelőre nem esett szó, hogy a sérülés miatt meddig nem léphet pályára Insigne, illetve, hogy kell-e egyáltalán meccset kihagynia klubcsapatában.

Antonio Conte a héten már hívott be új játékost a keretébe sérülés miatt, Luca Antonelli helyét Davide Santon vette át, ám az egyelőre nem világos, hogy a szövetségi kapitány Insigne helyére is beválogat-e még valakit.

Olaszország szombaton Azerbajdzsán, majd jövő kedden Norvégia ellen lép pályára: előbbi meccsen az azeri siker szorzója 13.00, a döntetlenre 4.75, az olaszok győzelmére 1.28. A H csoportban Olaszország áll az első helyen, mögötte a sorrend Norvégia, Horvátország, Bulgária, Azerbajdzsán és Málta.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply