Nem bírt egymással a Győr és az Újpest

2014. October 20. Monday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

A már hetek óta hullámvölgyben lévő Győr hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott a vendég Újpesttel a labdarúgó NB I 11. fordulójának vasárnapi zárómérkőzésén.

A fővárosi együttesnek sikerült pontot szereznie, ám nem tudta megtörni 2006 december óta tartó nyeretlenségi sorozatát a győriek ellen.

OTP Bank Liga, 11. forduló:

Győri ETO FC-Újpest FC 0-0

Győr, 3000 néző, v.: Farkas
sárga lap: Martinez (69.), Trajkovic (73.), Pátkai (74.), Priskin (85.), illetve Vasiljevic (66.)

  • Győr: Kocic – Svec, Lipták, Lang, Dinjar – Pátkai, Kamber, Koltai (Trajkovic 63.) – Strestík (Priskin 63.), Martínez (Varga R., 72.), Rudolf
  • Újpest: Balajcza – Nego, Heris, Litauszki, Forró (Stanisavljevic 65.) – Nagy G., Vasiljevic, Balogh B., Bardhi, Simon (Kosovic 90.) – Suljic (Rojo 90.)

Az első félidő kevés izgalmat tartogatott, a csapatok ritkán veszélyeztették a kapukat. A vezetéshez a hazaiak kerültek közelebb, ám a szakasz hajrájában Balajcza kapus két nagy védéssel őrizte meg kapuját a góltól.

A fordulás után nagy küzdelem folyt a pályán, de továbbra sem kápráztatták el az együttesek a nézőket, s ugyan a hazaiak nagy erőket mozgósítottak a sikerért, nem sikerült gólt szerezniük, így döntetlennel kellett megelégedniük.

scp \ sgg \ gtr

MTI 2014. október 19., vasárnap 20:42

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply