Nem bírt egymással a Diósgyőr és a Haladás

2014. May 5. Monday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

A Szombathelyi Haladás 1-1-es döntetlent játszott vasárnap a Diósgyőr vendégeként a dobogóért küzdő csapatok mérkőzésén a labdarúgó OTP Bank Liga 27. fordulójában.

 

OTP Bank Liga, 27. forduló:

Diósgyőri VTK-Szombathelyi Haladás 1-1 (1-1)

Diósgyőr, 6000 néző, v.: Erdős
gólszerzők: Kostic (17.), illetve Dvorschák (32.)
piros lap: Halmosi (93.)
sárga lap: Grumic (18.), Kostic (39.), Augusto (79.), illetve Tóth P. (18.), Halmosi (43., 93.), Guzmics (72.)

  • Diósgyőri VTK: Rados – Vadász, Alves, Debreceni, Husic – Gosztonyi, Egerszegi, Kostic, Barczi (Futács, a szünetben) – Bacsa (Augusto, 73.), Grumic (Marjanovic, 84.)
  • Szombathelyi Haladás: Rózsa – Schimmer, Guzmics, Dvorschák, Tóth P. (Devecseri, a szünetben) – Fehér Z., Iszlai – Szakály A. (Gyurján, 73.), Nagy G., Halmosi – Medgyes (Hrepka, 55.)

A vendégek kezdték jobban a mérkőzést, de nem sikerült előnyt szerezniük, mert egy ízben a kapufa, egyszer pedig a hazai kapus mentette meg a Diósgyőrt a góltól. Ezt követően kissé váratlanul vezetést szerzett a miskolci csapat, de a magyar szinten hajtós és színvonalas félidő hátralévő részében egyenlített a valamivel jobban futballozó Haladás.

A folytatásra visszaesett a színvonal és már inkább a Diósgyőr akarata érvényesült, de mezőnyfölénye meddőnek bizonyult az ekkor már gyors ellentámadásokra berendezkedő Haladás ellen. Újabb gól nem született, így maradt az igazságos döntetlen.

sgj \ slr \ ksy

MTI 2014. május 4., vasárnap 18:32

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply