Nem bánt meg semmit Casillas

2015. September 19. Saturday in Egyéb, Hírek

Iker Casillas
Iker Casillas 25 évet volt a Real Madridnál és a klub ikonjává vált, mindent megnyert, amit csak lehet, a bajnokságtól kezdve a Király-kupán, a Bajnokok Ligáján, a Világkupán és a klubvilágbajnokságon át egészen a spanyol és európai Szuperkupáig.

Évekig kirobbanthatatlan volt a Real kapujából, aztán José Mourinho érkezésével megingott ez a pozíció, Carlo Ancelotti irányítása alatt is volt olyan időszak, amikor a kapus csak a Király-kupa-, valamint a Bajnokok Ligája-meccseken védhetett.

A 34 éves Casillas a nyáron úgy döntött, hogy elhagyja a klubot, amelyért annyit tett, és kétéves szerződést kötött a Portóval. Távozásáért a sajtótól komoly kritikát kapott a Real Madrid vezetősége, mivel sokan úgy éreztek, hogy a klub nem bánt megfelelően a játékossal.

“Nem érdekel, hogy sokan azt terjesztették rólam, hogy Mourinho idejében én voltam a spicli. Soha nem fogok rosszat mondani sem a klubra, sem az elnökére. Amikor Mourinho idején kispadoztam, rengeteg pletyka látott napvilágot arról, hogy miért nem számít rám az edző, de akkoriban úgy éreztem, jobb, ha csöndben maradok, mert nem akartam rosszat tenni a klubbal. Voltak mások is, akik rólam beszéltek, és nem azért, hogy azzal engem támogassanak, de nem bántam meg semmit. Sikerült a búcsú, nem fogom összehasonlítani azzal, hogy másokkal hogy bántak. Nekem ez jutott” – mondta Casillas.

Casillasban bíznak a Portónál, a bajnokságban mind a négy fordulóban ő védett, és a Dinamo Kijev elleni BL-meccsen is ő állt a kapuban. A bajnokságot négy forduló után vezető Portóra nagyon komoly feladat vár a hétvégén, mivel jön a Benfica elleni szuperrangadó.

A Porto győzelmére 2.00, a döntetlenre 3.20, a Benfica sikerére 4.00 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply