Kemény kritika érte a Liverpoolt

2015. September 19. Saturday in Angol Premier Liga, Hírek

Harry Redknapp
A Liverpool nem kezdte túl jól az idei szezont, hisz öt forduló után hét pontja van, amivel a tizedik helyet foglalja el, az Európa Ligában pedig döntetlent ért el a csoportkör első fordulójában a Bordeaux vendégeként.

Brendan Rodgers maga is elismerte, hogy kísérleti csapatot küldött pályára a Bordeaux ellen, és egyszerre nevezte csalódást keltőnek, valamint bátorítónak a franciaországi döntetlent.

Harry Redknapp, a korábbi élvonalbeli edző, jelenleg a BT Sport nevű csatorna szakkommentátora, és aki szerint nagyon komoly nyomot hagyott a Liverpoolon, hogy az elmúlt években Luis Suárez, Steven Gerrard és Raheem Sterling távozása.

“Az elmúlt tíz év leggyengébb Liverpoolja. Elvesztették Suárezt, Gerrardot és Sterlinget és nem jött a helyükre megfelelő pótlás. Egyszerű lenne Rodgers felelősségét emlegetni, de nem hiszem, hogy ő tehetne a helyzetről. Nem ő engedte el Suárezéket, és arról sem tehet, hogy Daniel Sturridge sokszor sérült. Nagyon nehéz időszak ez neki” – mondta Redknapp.

A Liverpool a hétvégén a Norwich csapatát fogadja, amelynek ugyancsak 7 pontja van. A találkozón a Liverpool győzelmére 1.66, a döntetlenre 4.00, a Norwich sikerére 5.75 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply