Nehéz mérkőzésre számít Máltán a Ferencváros

2014. June 30. Monday in Egyéb, Hírek

Gyömbér Gábor
Kedden a Ferencváros az Európa Liga selejtezőjében a máltai Sliema Wanderers vendégeként lép pályára. A zöld-fehérek egyik új igazolása, Nagy Dániel szerint a hazaiak mindent meg fognak tenni a siker érdekében.

 

A főpróbán a Fradi 1-0-s vereséget szenvedett a magyar bajnok Debreceni VSC-től a Puskás Ferenc-stadionban. A fővárosiak kezdőjében kapott helyet Nagy is, aki korábban a német Hamburgban is megfordult, de elmondása szerint a hajdúságiak elleni teljesítményük nem lesz elég Máltán.

Az FTC hétfőn utazott el a szigetországba, de másnap már pályára is lép a Wanderers ellen a selejtező első körében. Nagy szerint nagyon harcosak lesznek a hazaiak, akik leginkább a védekezésre koncentrálnak.

“Nagyon várom már a Sliema elleni mérkőzést” – idézi a fradi.hu a támadó középpályást. “Arra számítok, hogy a máltaiak foggal-körömmel fognak harcolni ellenünk, és nagy hangsúlyt fektetnek a védekezésre. Odatesszük magunkat, egészen biztosan jobban játszunk majd, mint a szombati felkészülési mérkőzésen. Meg kell oldanunk ezt a feladatot.”

A Sliema az utóbbi felkészülési mérkőzésein nagyon rapszodikus teljesítményt nyújtott, mivel a Vallettát ugyan legyőzte 4-2-re, a Diósgyőri VTK Európa Liga-ellenfelétől, a Birkirkarától kikapott 1-0-ra. A Ferencvárosnak nem igazán volt sok ideje felkészülni az új idényre, mivel az NB I-es bajnokság nem is olyan régen ért csak véget. Legutóbbi hat tétmeccsén a fővárosiak egyébként veretlenek maradtak, és még gólt is csak két alkalommal kaptak.

A Sliema Wanderers győzelmét 8.00 szorzóval lehet megjátszani, míg a döntetlenre 4.50, a Ferencváros sikerére pedig 1.30 az odds.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply