Nehéz meccsre számít a Pápa

2014. August 8. Friday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

A Lombard Pápa szombaton a Kecskemétet fogadja az OTP Bank Ligában, Szűcs Lajos, a hazaiak kapusa szerint a KTE kettőzött erővel küzd majd első pontjáért.

Kenesei Krisztián

A pápaiak az első fordulóban elszenvedett sima vereség után a második körben nagy meglepetésre 1-0-ra legyőzték a Ferencvárost. A sikerhez némi szerencse is kellett, hiszen a Lombard játékosai egyetlen helyzetet alakítottak ki a 90 perc során, és abból gólt szereztek, míg a Fradi végigtámadta a meccset, elpuskázott több nagy lehetőséget, és végül rúgott gól nélkül zárt.

A pápaiak a pont nélkül álló Kecskemétet fogadják szombaton, és Szűcs Lajos, a csapat kapusa úgy véli, a Fradi legyőzésének csak akkor lenne igazi értéke, ha a KTE ellen is begyűjtenék a három pontot.

“Nagyon nehéz mérkőzésre számítok szombaton. A Ferencváros elleni győzelmünkkel megszereztük első bajnoki pontjainkat, de ennek akkor lesz igazi értéke, ha a Kecskeméttel szemben hazai pályán itthon tartjuk a három pontot. Most sokan azt gondolják, hogy a Kecskemét nem képvisel olyan játékerőt, mint esetleg a Ferencváros, én azonban azon a véleményen vagyok, hogy a szombati összecsapás nehezebb lesz, mint a Fradi elleni mérkőzés volt” – jelentette ki Szűcs, azzal indokolva véleményét, hogy Kecskeméten két vesztes meccs után egy újabb vereség alighanem nagyon megfogná az együttest, ezért ezt mindenképpen elkerülnék Bekő Balázsék.

A KTE nyáron főleg fiatalokkal erősítette meg keretét, sokak szerint a tapasztalatlanság miatt az alföldiek kiesőjelöltként kezdték meg az idényt, igaz, a Pápa is megvált több kulcsemberétől, és nagy harcot folytathat a következő hónapokban a bennmaradásért.

A Pápa győzelmére 2.30 az odds, a döntetlenre 3.20, a KTE diadalára 3.20 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply