Blind nem marad az Ajaxban

2014. August 8. Friday in Egyéb, Hírek

Az Ajax labdarúgója a héten már külön edzett társaitól, a Manchester United és a Barcelona is szeretné leigazolni.

Daley Blind

Daley Blind édesapja nyomdokait követi a focipályán, és a jelek szerint még Danny Blind sikereit is túlszárnyalhatja. A 24 éves labdarúgó az Ajaxban lett profi focista, pályafutása során már 99 bajnokin erősítette az amszterdamiakat. Teljesítményével kiharcolta, hogy a holland válogatottban is bizonyíthasson, sőt, fiatal kora ellenére a vb-n a bronzérmet nyerő csapat egyik alapembere volt. Többek között a brazíliai tornán mutatott produkciója miatt is merült fel a neve több európai nagycsapatnál is, és a hírek szerint már a klubjánál is felkészültek rá, hogy elhagyja a csapatot.

Az Ajax utánpótlásedzője, Richard Witschge elárulta, hogy Blind már nem edz együtt a kerettel, és várhatóan már a Vitesse elleni bajnokin sem lép pályára.

“Szerintem hamarosan elhagyja a klubot, már nem is a kerettel készül, ez egyértelmű jele annak, hogy valami készülődik” – jelentette ki a szakember.

A több poszton is bevethető játékost állítólag a Manchester United ostromolja a legjobban, Louis van Gaal jól ismeri Blindet a válogatottból. A manchesteriek nyáron kinevezett menedzserének szüksége lenne egy játékosra a baloldalon, miután Patrice Evra távozott, míg a nyáron igazolt Luke Shaw kapcsán erőnléti problémák merültek fel. A másik érdeklődő a Barcelona, amely a védelmét igyekszik megerősíteni.

Az Ajax vasárnap a Vitesse-t fogadja a holland bajnokságban: a hazai győzelem oddsa 1.50, a döntetlenre 4.33, a vendégek sikerére 6.00 a szorzó.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply