Nehéz helyzetben a Pápa

2015. April 11. Saturday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

141017-soccer-lombardpapa-sasapopin-496x286

Egyre nehezebb helyzetben van a Lombard Pápa labdarúgócsapata, a Veszprém megyeiek ugyanis a tavaszi öt forduló során mindössze négy pontot szereztek – a Dunaújváros 1-0-ra megverték, a Győrrel gól nélküli döntetlent játszottak -, azaz a legutóbbi három nyeretlen csata után csak a három pont lenne elfogadható szombaton a Puskás Akadémia ellen.

A pontvesztések miatt a Pápa jelenleg a 15., utolsó előtti helyen áll, négy győzelmével és hat döntetlenjével eddig 18 pontot gyűjtött. Az alsóház hihetetlenül szoros, ugyancsak 18 pontja van a Honvédnak, a Pécsnek és a Haladásnak, míg a Dunaújváros 16 ponttal áll az utolsó helyen.

Ebből az ötösfogatból kerül ki minden bizonnyal a két kieső, és ha a Pápa szeretne bennmaradni, akkor a soron következő két hazai meccset (a felcsútiak után a Haladás látogat a Perutz-stadionba) hoznia kellene. Ellenben a Puskás Akadémiának nem kell a kiesés miatt aggódnia, a 26 ponttal rendelkező felcsútiak nyugodtan érkezhetnek majd Pápára.

“A legutóbbi, MTK elleni 3-0-s vereségünkkel végződött meccsünk volt tavasszal az első, amelyen nem volt esélyünk legalább az egyik pont megszerzésére. Azt a meccset nagyon elszúrtuk” – nyilatkozta Waltner Róbert, a pápaiak veterán csatára. “A saját kezünkben van a sorsunk, olyan ellenfelekkel is játszunk még, akik ellen begyűjthető a biztos bennmaradáshoz szükséges pontmennyiség. Ilyen lesz a szombati meccs is.”

A Pápa hazai győzelmére 3.50 az odds, a döntetlenre 3.25, míg a Puskás Akadémia idegenbeli sikerére 2.10 szorzóval lehet fogadni.

A vendégek is inkább ősszel meneteltek, tavasszal eddig öt meccsen két döntetlen és három vereség a mérlegük. “Nagyon nehéz találkozóra számítok, láttam a Pápa korábbi mérkőzéseit, kellemetlen stílusú csapat” – nyilatkozta Benczés Miklós edző, aki Renato Kelicre sárga lapos eltiltása miatt nem számíthat, míg Tóth Balázs sérült.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply