Nagy lépést tehet a bajnoki cím felé a Loki

2014. April 3. Thursday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Kondás Elemér nem lenne elégedett a döntetlennel a Győr elleni rangadón, a labdarúgó NB I-ben 22 forduló után listavezető Debrecen vezetőedzője nyerni szeretne a címvédő ellen is.
Kondás Elemér

Kondás Elemér csapata kis lépésekkel halad a bajnoki cím felé.

A Debrecen sorra játssza a rangadókat, így gyakorlatilag a kezében van a saját és bajnoki cím sorsa. A legutóbbi fordulóban a legnagyobb rivális Videoton otthonában tudott nyerni 2-1-re, így tíz pontra leszakította a székesfehérvári együttest, szombaton pedig a második helyre felugró Győrt fogadja.

A címvédő Rába-parti gárda nyolc pontra van a DVSC-től, amely ha ismét nyerni tud, akkor hét fordulóval a vége előtt tetemes előnyre tehet szert.
Kondás Elemér, a Debrecen vezetőedzője szerint a Videoton legyőzésével nem lett sokkal nagyobb az előnyük az élen, hiszen a Videotont az előző forduló előtt hét ponttal előzték meg, most pedig csak nyolccal a Győrt.

“Kis lépésekkel haladunk előre, minél több pontot próbálunk begyűjteni, és ugyanez lesz a célunk az elkövetkezendő hetekben is. Az ETO elleni meccsel nem zárulnak le a rangadók, hiszen utána megyünk az MTK-hoz, emellett több olyan együtteshez kell utaznunk, amely kieső hely közelében van, úgymond az életéért küzd” – fogalmazott Kondás.

A Loki trénere hozzátette, hogy szerinte kiegyensúlyozott a bajnokság, bárki bárkit meg tud verni. Az volt a céljuk, hogy a márciusból jól jöjjenek ki, ez sikerült is, de Kondás még ebbe a sorozatba számítja a Győr elleni mérkőzést is.

“Ellenfelünk nagyon jó erőkből áll, egyre jobb teljesítményt nyújt, remek mérkőzés lesz a szombat esti. Minden találkozóra nagyon komolyan készülünk, mert mindig szeretnénk nyerni, ezúttal sincs ez másképpen” – utalt Kondás arra, hogy nem lenne elégedett a döntetlennel.

A szombati meccsen a hazai pályán játszó Debrecen győzelmére 2.00 az odds, a döntetlenre 3.25, a Győr sikerére pedig 3.30 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply